Eki Görüntüle 1142499
Mobil uygulamada google*temporary hold diye geçiyor, hala param geri gelmedi Papara müşteri hizmetleri ile görüştüm ancak Google ile iletişim kurun dedi. Yemek alacaktım aç kaldım.
Ne bir linke tıkladım, ne bir üyelik için kartımı girdim ne de kartımı çaldırdım.İnternette biraz araştırdım 2 kişinin daha başına gelmiş, yazan 1 kişi kredi kartı bilgilerim çalındı yazmış burada, güvensiz bir linke tıkladınız mı? Veya bir şey indirdiniz mi? Eğer böyle olmadıysa dedikleri gibi Google ile iletişime geçin.
hocam yt premium gibi şeyler aldınız mı ?Ne bir linke tıkladım, ne bir üyelik için kartımı girdim ne de kartımı çaldırdım.
Büyük ihtimalle otomatik doldur yaptım diye oldu, her otomatik doldur yaptığımda 9 lira kesti.hocam yt premium gibi şeyler aldınız mı ?
Ne bir linke tıkladım, ne bir üyelik için kartımı girdim ne de kartımı çaldırdım.
hocam geri iade edilir.Denemek için çekmiş tempoary geçici demek iade eder ama uzun sürebilir.Büyük ihtimalle otomatik doldur yaptım diye oldu, her otomatik doldur yaptığımda 9 lira kesti.
3 ay sürmesin ama işte, saçmalık.hocam geri iade edilir.Denemek için çekmiş tempoary geçici demek iade eder ama uzun sürebilir.
Alakası yok, temporary hold'un ne olduğunu bilmeden ne olduğunu yazmayın lütfen.Bunu deneyebilirsin.
Bana 9 gün geçti ama hala gelmedi. Büyük ihtimalle Google parayı iade etmiştir ama Papara'nın parayı hesabınıza yansıtması uzun sürüyordur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.