Google ve Youtube Netanyahu hükümeti ile 45 milyon dolarlık sözleşme imzaladı!

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Benzeri X platformu için de yaşanmıştı. Halkın Israile bakışı gittikçe kötüleşiyor ve Israil buna popüler medya sitelerinde propaganda yaparak karşılık veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benzeri X platformu için de yaşanmıştı. Halkın İsrail'e bakışı gittikçe kötüleşiyor ve İsrail buna popüler medya sitelerinde propaganda yaparak karşılık veriyor.

Bir de YouTube Instagram gibi yerlerde boykot çağrısı yapan insanlar var aşırı komikler.

Starbucks gibi yerlere giden insanları boykot edenleri, Google ve YouTube'u da kullanmayarak boykot etmeye çağırıyorum. Google ve YouTube kullanmadan hayatınızı sürdürün bakalım. :)

Starbucks gibi yerlere giden insanları boykot edenleri, Google ve YouTube'u da kullanmayarak boykot etmeye çağırıyorum. Google ve YouTube kullanmadan hayatınızı sürdürün bakalım. :)
Google icin suanda rehber yaziyorum fakat Youtube imkansiz gibi bisey maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benzeri X platformu için de yaşanmıştı. Halkın Israile bakışı gittikçe kötüleşiyor ve Israil buna popüler medya sitelerinde propaganda yaparak karşılık veriyor.

Yav bunların parası hiç mi bitmez?

@AliEgemen, işte ben de onu demek istiyorum. Alternatifler olmadığı sürece bir ürünü boykot edemezsin. Starbucks'a giden insanların kahvelerini döküp rahatsız ediyorlardı. Bu tayfa, YouTube ve Google kullanmasın. Samimiyetlerini görelim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı