Tamam o zaman yoksa neden bizde şirket yazıyor onu da açıkla o zaman.
Ben ne biliyim sizde neden şirket yazdığını, hem çoğu kişi Chrome'u google olarak adlandırıyor ben o yüzden öyle dedim.Google Chrome yazısının yarısından kesmiş olabilirsiniz.
Tamam o zaman yoksa neden bizde şirket yazıyor onu da açıkla o zaman.
Ben ne biliyim sizde neden şirket yazdığını, hem çoğu kişi Chrome'u google olarak adlandırıyor ben o yüzden öyle dedim.Google Chrome yazısının yarısından kesmiş olabilirsiniz.
Yanlış adlandırıyor onlar.hem çoğu kişi Chrome'u google olarak adlandırıyor ben o yüzden öyle dedim.
Bence bir daha yazmaz bu konuya kendide biliyor incele kısmından değiştirdiğini bizi keklemeye çalışıyor ama kekleyemedi.
Ben ne bileyim sizde neden şirket yazdığını, hem çoğu kişi Chrome'u Google olarak adlandırıyor ben o yüzden öyle dedim.
Bu oylamada chrome ancak microsft edge seçeneği olsa edge derdim.Arkadaşlar, sizce Google mu, yoksa Opera GX mi?
Biliyorum ama siz nasıl anlamadınız ona şaşırdım, çoğu kişi Chrome'a Google diyor, konu sahibi de onlardan biri ama arkadaş bunu anlamamış.Google Chrome yazınca web tarayıcısı diye çıkıyor ama sen Google'a web tarayıcısı diyorsun. Google arama motorudur Chrome da bir web tarayıcısıdır.
Kendilerini komik duruma düşürüyorlar.Bence bir daha yazmaz bu konuya kendide biliyor incele kısmından değiştirdiğini bizi keklemeye çalışıyor ama kekleyemedi.
Dosyayı düzenle bile yapmıyorum, ekran görüntüsünü alıyorum ctrl+v yapıyorum direkt.Kendilerini komik duruma düşürüyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.