Google'a kullanıcı adımı yazınca çıkanları gizleyebilir miyim?

Kolay kolay yok edebileceğinizi hiç sanmıyorum.

Gözükmesini istememe sebebim açıkça şu, burada açtığım konulardan bazıları için gerçekten utanıyorum hatta sildirmek bile istedim az önce. İsteğe bağlı konu silinmediğini söylediler. Açtığım bazı utanç verici konuların ailemin kardeşimin vs. görmesi ve bana bildirmeleri gerçekten çok üzdü. Utandım dondum kaldım. Yoksa başka bir amacım yok.

Gözükmesini istememe sebebim açıkça şu, burada açtığım konulardan bazıları için gerçekten utanıyorum hatta sildirmek bile istedim az önce. İsteğe bağlı konu silinmediğini söylediler. Açtığım bazı utanç verici konuların ailemin kardeşimin vs. görmesi ve bana bildirmeleri gerçekten çok üzdü. Utandım dondum kaldım. Yoksa başka bir amacım yok.
Nasıl anladılar hocam aileniz o konuları açanın siz olduğunuzu?

Maalesef yapabilecek bir şey yok. :(

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı