Kolay kolay yok edebileceğinizi hiç sanmıyorum.
Kolay kolay yok edebileceğinizi hiç sanmıyorum.
Nasıl anladılar hocam aileniz o konuları açanın siz olduğunuzu?Gözükmesini istememe sebebim açıkça şu, burada açtığım konulardan bazıları için gerçekten utanıyorum hatta sildirmek bile istedim az önce. İsteğe bağlı konu silinmediğini söylediler. Açtığım bazı utanç verici konuların ailemin kardeşimin vs. görmesi ve bana bildirmeleri gerçekten çok üzdü. Utandım dondum kaldım. Yoksa başka bir amacım yok.
Nasıl anladılar hocam aileniz o konuları açanın siz olduğunuzu?
Gizli sekmeden açtım ve görsellerde aratınca kolaylıkla profili ve konuları gözüküyor.İsminizin yanına "Technopat" yazmadığınız sürece profiliniz çıkmıyor.
Mesela kardeşim Discord hesabımı biliyor. Oradan görmüştür.
Yanına Technopat yazınca gözüküyor ne yazık ki. Aslında yönetim yapabilir mi bilmiyorum ama istemeyen üyelerin ismi internette sonuçlara çıkmasa. Mümkün mü böyle bir şey?Gizli sekmeden açtım ve görsellerde aratınca kolaylıkla profili ve konuları gözüküyor.
Maalesef yapabilecek bir şey yok.Gözükmesini istememe sebebim açıkça şu, burada açtığım konulardan bazıları için gerçekten utanıyorum hatta sildirmek bile istedim az önce. İsteğe bağlı konu silinmediğini söylediler. Açtığım bazı utanç verici konuların ailemin kardeşimin vs. görmesi ve bana bildirmeleri gerçekten çok üzdü. Utandım dondum kaldım. Yoksa başka bir amacım yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.