509401
Hectopat
Mail gönderdiler cevap olarak hesaplara bu tür müdahalelerde bulunamıyoruz gibisinden.
Şu an amacınız ne lütfen söyler misiniz?
Mail gönderdiler cevap olarak hesaplara bu tür müdahalelerde bulunamıyoruz gibisinden.
Çok eskiden açıp bilgileri unuttuğum kanalı kapattırmak ve ya profil fotoğrafını sildirmek.Şu an amacınız ne lütfen söyler misiniz?
Çok çok çok eski 7 yıl önce açmış olduğum YouTube hesabında görülmesini istemediğim bir profil fotoğrafı var. O hesabın kapatılması veya profil resminin silinmesi gerek. Bu yüzden yardım gerekli. Hesap bilgileri hakkında hiçbir fikrim yok hesabın ismi adım soyadım yani hesap %100 benim. Haberim bile yoktu öyle bir hesaptan tamamen tesadüfen buldum.
Çok eskiden açıp bilgileri unuttuğum kanalı kapattırmak veya profil fotoğrafını sildirmek.
Denedim hocam orada en son hatırladığınız şifreyi girin diyor, giriyorum alakasız bir numaraya kod göndermek istiyor, bunun dışında başka bir alternatif sunmuyor. Halbuki kurtarma postasına sahibim ama onunla işlem yapamıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.