Ranchen Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 1.381 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI RX 5600 XT Mech OC | Ryzen 5 2600 | 16 GB 3200 MHZ | B450M-A Pro Max | Kioxia Exceria G2 500 GB | Toshiba TR200 480 GB | XIGMATEK Beast | X-Power 650W 80+ | AOC 24G42E Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #1 Evet arkadaşlar, dediğim gibi Google'dan çıktığımda oturum kapanıyor ve tekrar açmak zorunda kalıyorum.
Evet arkadaşlar, dediğim gibi Google'dan çıktığımda oturum kapanıyor ve tekrar açmak zorunda kalıyorum.
6 655432 Decipat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 2.776 Çözümler 46 25 Temmuz 2023 #11 Ranchen dedi: İlginiz için teşekkürler başka hesap ile oturum açınca olmuyor Genişletmek için tıkla... En başta da söylediğim gibi tarayıcıdan değil bahsettiğiniz google hesabının ayarlarından kaynaklanıyor. Google hesap ayarınızı düzeltmeniz halinde sorun kalmaz. Şu link BELKİ yardımcı olabilir. Google Hesabınızda oturumunuzu açık tutma veya kapatma - Google Hesabı Yardım Hesabınızda oturumunuzu açık tuttuÄunuzda, Google hizmetlerini açar açmaz kullanabilirsiniz. ÃrneÄin, e-postanızı Gmail'de hızlı bir Åekilde kontrol edebilir veya geçmiÅte yaptıÄınız aramaları Chrome' support.google.com Artı 0 Eksi
Ranchen dedi: İlginiz için teşekkürler başka hesap ile oturum açınca olmuyor Genişletmek için tıkla... En başta da söylediğim gibi tarayıcıdan değil bahsettiğiniz google hesabının ayarlarından kaynaklanıyor. Google hesap ayarınızı düzeltmeniz halinde sorun kalmaz. Şu link BELKİ yardımcı olabilir. Google Hesabınızda oturumunuzu açık tutma veya kapatma - Google Hesabı Yardım Hesabınızda oturumunuzu açık tuttuÄunuzda, Google hizmetlerini açar açmaz kullanabilirsiniz. ÃrneÄin, e-postanızı Gmail'de hızlı bir Åekilde kontrol edebilir veya geçmiÅte yaptıÄınız aramaları Chrome' support.google.com