Google'dan çıktıktan sonra oturum kapanıyor

Ranchen

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI RX 5600 XT Mech OC | Ryzen 5 2600 | 16 GB 3200 MHZ | B450M-A Pro Max | Kioxia Exceria G2 500 GB | Toshiba TR200 480 GB | XIGMATEK Beast | X-Power 650W 80+ | AOC 24G42E
Evet arkadaşlar, dediğim gibi Google'dan çıktığımda oturum kapanıyor ve tekrar açmak zorunda kalıyorum.

Üç çizgi > ayarlar > gizlilik ve güvenlik > çerezler ve diğer site verileri > "tüm pencereler kapatıldığında çerezleri ve site verilerini temizle" kapalı duruma getirin ve çerezlere izin verdiğinizden emin olun.

Üç çizgi > ayarlar > gizlilik ve güvenlik > çerezler ve diğer site verileri > "tüm pencereler kapatıldığında çerezleri ve site verilerini temizle" kapalı duruma getirin ve çerezlere izin verdiğinizden emin olun.

O seçenek kapalı ve çerezlere izin verdim.

Technopat verilerim silinmiyor ve birde brave yükledim ondada aynı şey mevcut

Sağ üstte üç çizginin yanındaki ikona tıklayıp, senkronizasyon'un açık olduğundan emin olun.

Bir de çerezlere şimdi mi izin verdiniz zaten verili miydi?

Şimdi verdim.

Anlaşılan tarayıcı ayarlarınızda sorun yok.
Google hesabınızın online/dahili ayarlarından yapmış olmalısınız. Google hesabına girerek öncelikle gizlilik ve güvenlik ayarlarını, daha sonra da diğer ayarları kontrol edin. Tarayıcı kapatıldığında oturumda kapatılsın diye veya benzer bir seçenek olabilir.

Sağ üstte üç çizginin yanındaki ikona tıklayıp, senkronizasyon'un açık olduğundan emin olun.

Bir de çerezlere şimdi mi izin verdiniz zaten verili miydi?
İşe yaramadı

Anlaşılan tarayıcı ayarlarınızda sorun yok.
Google hesabınızın online/dahili ayarlarından yapmış olmalısınız. Google hesabına girerek öncelikle gizlilik ve güvenlik ayarlarını, daha sonra da diğer ayarları kontrol edin. Tarayıcı kapatıldığında oturumda kapatılsın diye veya benzer bir seçenek olabilir.

Sanırım Google Chrome sapıttı çünkü şifremi giriyorum yanlış diyor tekrar giriyorum öyle oluyor ve bu durduk yere oldu.

İşe yaramadı.

Sanırım Google Chrome sapıttı çünkü şifremi giriyorum yanlış diyor tekrar giriyorum öyle oluyor ve bu durduk yere oldu.

Silip yükledim hala durum aynı.

Son düzenleme:
Hocam son olarak bir çözüm buldum başka bir yerden;

Sağ üstteki ikona geliyoruz.
Diğer Profiller'in yanınaki ayarlar ikonuna tıklıyoruz.
Yeni sekmede önümüzdeki profillerin (hepsinin) sağ üst kısmındaki üç çizgiye tıklayıp sil diyoruz ve Ekle'ye tıklıyoruz.
Ardından oturum açın, Google'ı kapatıp tekrar açıp sorun devam ediyor mu diye kontrol edin.

Bu da olmazsa kusura bakmayın hocam bilemiyorum.

İşe yaramadı

Silip yükledim hala durum aynı.
Telefonunuzda kullandığınız hesapla aynı ise google hesap ayarlarını telefonunuzdan kontrol edip değişiklik yapabilirsiniz. Hatta böylesi daha iyi olur.

Hocam son olarak bir çözüm buldum başka bir yerden;

Sağ üstteki ikona geliyoruz.
Diğer Profiller'in yanınaki ayarlar ikonuna tıklıyoruz.
Yeni sekmede önümüzdeki profillerin (hepsinin) sağ üst kısmındaki üç çizgiye tıklayıp sil diyoruz ve Ekle'ye tıklıyoruz.
Ardından oturum açın, Google'ı kapatıp tekrar açıp sorun devam ediyor mu diye kontrol edin.

Bu da olmazsa kusura bakmayın hocam bilemiyorum.

İlginiz için teşekkürler başka hesap ile oturum açınca olmuyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00