Google'dan gelen tebrik mesajı

rojinam

Kilopat
Katılım
20 Mayıs 2016
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar yurt dışından böyle bir mail aldım. Türkçe çevirisini yaptım Google'dan gelmiş. Nedir acaba cevap verecek var mı?

Google
Google UK Ltd

***************************

Bu bildirimin sizi şaşırtacakları açıktır; ancak, Google tarafından düzenlenen E-posta Elektronik Çevrimiçi Çekilişlerinin sonuçlarının resmi yayınlarında başarılarınızın üzerinde sizi tebrik ederken lütfen dikkatli bir şekilde okumanın zamanını bulun. 2017 yılı için İngiltere'de Londra'da yapılan Yazılım Ürünlerini Tanıtma Vakfı (FPS). Google, esas olarak kendi Google arama motoru olan Gmail, Gala, Sify, e-posta hizmeti Google.Maps, GoogleApps, Orkut sosyal paylaşım ağı ve YouTube video paylaşımı, ki bunlar da herkes için ücretsiz olarak sunuluyor.
Devam Eden E-posta Elektronik Online Çekilişlerde oniki (12) seçilen kazananlar arasındayken sizi bir kez daha tebrik etmek isteriz. Dolayısıyla ödülünüze inanırız, Google'a ve Ürünlerine kefil olmak için aktif olmaya devam edeceksiniz. Bir Bank Chequehave lehinize verilmiş, dolayısıyla kendiniz için 950.000.00 £ (Dokuz Yüz ve 50 Mil Büyük İngiliz Sterlini), bir Google Nexus 10 Tablet ve ayrıca Google'ın bir üyesi olarak siz değer kazandınız demektir. 2017 için elçilikler.
Ödülünüzü talep edebilmek için lütfen ödemeler İngiltere Ofisi tarafından onaylanacak ve düzenleneceğinden, aşağıda bulunan doğrulama ve para ayırma formunu düzgün bir şekilde doldurarak aşağıdaki Dış Ödeme Bürosu yetkilisine başvurun.
Adsız.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Google'dan geldiği falan yok. Scam/Fraud kategroisine giren sahtekarlık maili.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı