Çözüldü Google'de alışveriş butonu çıkmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mertarı

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle forum da yeniyim bir yanlışım olursa affola.
Bir zamandır şöyle bir sorun yaşıyorum, Google'de bir şey aratıyorum lakin aramam da alışveriş butonu çıkmıyor. Eskiden çıkıyordu. Ayarlardan bir şey mi kapattım acaba? (Opera ve Edge'nin ikisinde de oluyor bu sorun.)

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    73,2 KB · Görüntüleme: 924
Çözüm
Tarayıcının arama motorunu değiştirmeyi dene. Örneğin şimdilik Bing olarak ayarla, ardından Google olarak değiştir. Eğer bu yöntem de işe yaramazsa Google hesabından çıkış yap ve tekrardan hesabına giriş yap. @Mertarı

Kod:
edge://settings/search
Arama Motoru.png
Merhaba @Mertarı,

Kullanmış olduğun AdBlock eklentisi, Google arama kutusunun altında bulunan yer imlerinde Alışveriş bölümünü engelleyebilir. Reklam engelleyicini devre dışı bırakıp, test edebilirsin. Ayrıca aşağıdaki reklam engelleme kombinasyonunu kullanmanı tavsiye ederim.
Eğer eklentiyi devre dışı bıraktıysan ve belirttiğim eklentileri de kullandığında aynı sorunu yaşadıysan, Google arama kutusunun altında bulunan yer imlerindeki Daha fazla seçeneğine tıklayarak, Alışveriş bölümüne ulaşabilirsin.

Alısveris.png

Yukarıdaki yöntemlere rağmen sorununu çözemediysen, bildirebilirsin.

Merhaba @Mertarı,

Kullanmış olduğun AdBlock eklentisi, Google arama kutusunun altında bulunan yer imlerinde Alışveriş bölümünü engelleyebilir. Reklam engelleyicini devre dışı bırakıp, test edebilirsin. Ayrıca aşağıdaki reklam engelleme kombinasyonunu kullanmanı tavsiye ederim.
Eğer eklentiyi devre dışı bıraktıysan ve belirttiğim eklentileri de kullandığında aynı sorunu yaşadıysan, Google arama kutusunun altında bulunan yer imlerindeki Daha fazla seçeneğine tıklayarak, Alışveriş bölümüne ulaşabilirsin.

Eki Görüntüle 638640

Yukarıdaki yöntemlere rağmen sorununu çözemediysen, bildirebilirsin.

Maalesef hala düzelmedi.

Tarayıcının arama motorunu değiştirmeyi dene. Örneğin şimdilik Bing olarak ayarla, ardından Google olarak değiştir. Eğer bu yöntem de işe yaramazsa Google hesabından çıkış yap ve tekrardan hesabına giriş yap. @Mertarı

Kod:
edge://settings/search
Eki Görüntüle 639011

Hocam sorun Google hesabında çıkınca düzeliyor, hesaptayken çıkmıyor.:(

@Mertarı, tarayıcılarını sıfırlamış mıydın?
Kod:
edge://settings/reset

Eğer bu yöntem doğrultusunda Alışveriş bölümü gözükmezse, Google hesabından kaynaklandığı için (belirttiğin üzere), Google topluluğuna sorabilirsin. Aklıma başka bir çözüm yöntemi de gelmiyor açıkçası.

Google Arama Topluluğu

Kod:

Eğer bu yöntem doğrultusunda Alışveriş bölümü gözükmezse, Google hesabından kaynaklandığı için (belirttiğin üzere), Google topluluğuna sorabilirsin. Aklıma başka bir çözüm yöntemi de gelmiyor açıkçası.

Google Arama Topluluğu
Resetleyince düzeldi, eyvallah.
Kod:

Google Arama Topluluğu
En iyi cevap nasıl seçiliyor hocam?
@Tim tam olarak çözüldü diyemeyiz aslında çünkü hesabımı girince tekrar kapandı.

Son düzenleme:
Resetleyince düzeldi, eyvallah.

En iyi cevap nasıl seçiliyor hocam?
@Tim tam olarak çözüldü diyemeyiz aslında. Çünkü hesabımı girince, tekrar kapandı.
Belirttiğim yöntemleri denedikten sonra mesajını yazmalıydın. Aksi takdirde mesajın, önceki yazmış olduğun mesaja ekleniyor ve hiç kimseye bildirim gitmiyor. Bu yüzden tekrardan konuya bakılması gerekiyor. Google Arama Topluluğu adresinde de sorununu belirtip belirtmediğini belirtmemişsin. Her şeyi denedikten sonra tekrardan en iyi cevabı verebilirsin. Şimdilik en iyi cevabın kaldırılmasını bildiriyorum.

Bugün senin konuna benzer bir konu açıldı. Aynı kişi olabilme ihtimaliniz çok yüksek. Çoklu hesap mı kullanıyorsun? O kişi de Opera tarayıcısını kullanıyormuş.

Belirttiğim yöntemleri denedikten sonra mesajını yazmalıydın. Aksi takdirde mesajın, önceki yazmış olduğun mesaja ekleniyor ve hiç kimseye bildirim gitmiyor. Bu yüzden tekrardan konuya bakılması gerekiyor. Google Arama Topluluğu adresinde de sorununu belirtip belirtmediğini belirtmemişsin. Her şeyi denedikten sonra tekrardan en iyi cevabı verebilirsin. Şimdilik en iyi cevabın kaldırılmasını bildiriyorum.

Bugün senin konuna benzer bir konu açıldı. Aynı kişi olabilme ihtimaliniz çok yüksek. Çoklu hesap mı kullanıyorsun? O kişi de Opera tarayıcısını kullanıyormuş.
Hayır ben açmadım dostum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı