GoPro Hero 13 vs DJI Osmo Action 5 Pro

OmerRemo

Hectopat
Daha fazla  
Sizce hangisi? Arada kaldım. İlk kameram olacak ve kaska takacağım. Benim için görüntü kalitesi, pil ömrü, mikrofon ve kaska takılabilir kolaylığı önemli.

Action 5 Pro daha iyi bende birkaç ay önce almıştım Hero 13'ün 12'den pek farkı yok bir de direkt güçlü mıknatısa ve tırnaklara oturuyor tak çıkar işlemi çok basit.

Action 5 Pro daha iyi bende birkaç ay önce almıştım Hero 13'ün 12'den pek farkı yok bir de direkt güçlü mıknatısa ve tırnaklara oturuyor tak çıkar işlemi çok basit.

Bende aynı şekil düşünüyorum internetten birkaç teste baktım mikrofon olarak da daha iyi DJI ayrıca DJI'da renkler daha canlı gözüküyor.

Bende aynı şekil düşünüyorum internetten birkaç teste baktım mikrofon olarak da daha iyi DJI ayrıca DJI'da renkler daha canlı gözüküyor.

Rocksteady, horizonsteady modları da çok büyük artı sarsılmayı çok büyük oranda azaltıyor. Pil konusunda da en büyük mAh sahip aksiyon kamerası 1950 mAh ben 4K 60 FPS çekimler yaptığım için onu da rahatça bitirebiliyorum diye advanture paket almıştım 3 tane 1950 mAh geliyor bir de şarj kutusu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı