Oyun Gotham Knights Etail'de 409 TL

O izlediğiniz videolar 4K da 1080p de oyun çok kötü duruyor haberiniz olsun.

Oyunun grafik olarak iyi olmadığı o videolarda bile belli ek olarak sadece grafiğe göre oyun alınacaksa kusura bakmasınlar ama daha çok böyle içi boş oyunlar çıkartırlar. Alıcı olduktan sonra.

Aksiyon tarafı yeter. Eski Batman oyunlarında ki gibi duruyor. Çok severim o oyunları. Bu oyunda onları yapan firma yapmış.

Arkham Knight var oyunda oğlum. Varlığı yeter.

Batman Arkham Knight rocksteady oyun stüdyosu tarafından yapıldı Gotham knights ise.
wb Games montreal tarafından yapıldı

Origin de güzeldi yani. Oynamaya devam.
Sizi son zamanlarda forumda çok görüyorum. Insanlar bir şeyi sevmediyse kesin güzeldir sevdiyse çöptür diyorsunuz. Bu konuda oyun iyi dense eminim çöp derdiniz. Oynanışının iyi olmayacağını azıcık bile videosunu izleyen biri anlardı.

Hocam Avengers arkadaşım ile aldım oynadık ve zevk aldık tabii saatlerini gömmek biraz zor bu oyun için.
Avengers gibi küçük bir markanın(!) oyununu arkadaşınla bir kaç saat oynayıp sonra salman gerçekten bu marka için çok büyük bir başarı. Sonuçta şu an aşırı popüler olmayan bir markanın oyununu oynuyorsun.

Sizi son zamanlarda forumda çok görüyorum. Insanlar bir şeyi sevmediyse kesin güzeldir sevdiyse çöptür diyorsunuz. Bu konuda oyun iyi dense eminim çöp derdiniz. Oynanışının iyi olmayacağını azıcık bile videosunu izleyen biri anlardı.

Avengers gibi küçük bir markanın(!) oyununu arkadaşınla birkaç saat oynayıp sonra salman gerçekten bu marka için çok büyük bir başarı. Sonuçta şu an aşırı popüler olmayan bir markanın oyununu oynuyorsun.

Hocam şans vermek lazım ya çok ön yargılı olmak iyi bir şey değil bir daha tercih etmeyebilirsin ama bir şansı her zaman hak ediyor her oyun.

Sizi son zamanlarda forumda çok görüyorum. Insanlar bir şeyi sevmediyse kesin güzeldir sevdiyse çöptür diyorsunuz. Bu konuda oyun iyi dense eminim çöp derdiniz. Oynanışının iyi olmayacağını azıcık bile videosunu izleyen..
Oynanasi kotu degildir. Batman oyunlarinin kopyasi. Fislemekle olmaz bu isler. Sen Undertale seversin ben bunu severim.

Almayı düşünen varsa 409 lira falan asla etmeyecek mobilden hallice bir oyun. Ben oynuyorum ki o kadar bekledim en azından bitirdim demek için oynuyorum. Deluxe sürüm dosyalarını bulamadım unlock edip extra kıyafetleri de almak istiyorum ama ea'dan beter saçma fiyatlandırma yapmışlar. Youtube'dan game movie şeklinde aratıp sırf cutscene derlemesini izleyen biri hiçbir şey kaybetmez. Çünkü oyun 6 saatte 50 kez kendini tekrara düştü level sistemi de rezil halde.

Almayı düşünen varsa 409 lira falan asla etmeyecek mobilden hallice bir oyun. Ben oynuyorum ki o kadar bekledim en azından bitirdim demek için oynuyorum. Deluxe sürüm dosyalarını bulamadım unlock edip extra kıyafetleri de almak istiyorum ama ea'dan beter saçma fiyatlandırma yapmışlar. Youtube'dan game movie şeklinde aratıp sırf cutscene derlemesini izleyen biri hiçbir şey kaybetmez. Çünkü oyun 6 saatte 50 kez kendini tekrara düştü level sistemi de rezil halde.
Belki Avengers gibi Game Pass'e gelirse veya 50-100 TL civarlarına düşerse alınabilir diye düşünüyorum. Oyunu oynayan sizsiniz bu durumlarda alınır mı?
Tek başına zevk veriyor mu yoksa sohbeti saran bir arkadaş olmadan veya dizi, film izlemeden, podcast dinlemeden gitmez mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı