Govee RGBIC LED şerit alınır mı?

sadece1eren

Hectopat
Sese duyarlı RGB LED lazım televizyonumun arkasına takacağım sese göre renk çıkarmasını istiyorum. Önerir misiniz veya başka bir öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sese duyarlı RGB LED lazım televizyonumun arkasına takacağım sese göre renk çıkarmasını istiyorum. Önerir misiniz veya başka bir öneriniz var mı?
Merhaba sevgili dostum! RGBİC modeli 5 metre var bende ben gayet memnunum senin aradığın her şey var sese duyarlı led uygulamasından 0.1 mili saniyeyle hızlı bir şekilde ayar yapabilirsin kesinlikle öneririm fiyatı pahalı ama değer.Amazondan alacaksan kimlik bilgini girip sorunsuz alabilirsin gümrükte takılma olayı yaşamazsın.

Merhaba sevgili dostum! RGBİC modeli 5 metre var bende ben gayet memnunum senin aradığın her şey var sese duyarlı led uygulamasından 0.1 mili saniyeyle hızlı bir şekilde ayar yapabilirsin kesinlikle öneririm fiyatı pahalı ama değer.Amazondan alacaksan kimlik bilgini girip sorunsuz alabilirsin gümrükte takılma olayı yaşamazsın.
hocam ben de o modele bakıyorum şuan ama sanırım sizdeki de bu model bir metresinde kaç led var onunla ilgili bir bilgi bulamadım piyasada satılan diğer ledler gibi çok aralıklı mı ledler arası kaç cm yazabilirseniz çok sevinirim

Merhaba dostum senin attığın linkteki başka bir model benim ondan değil bendekinin 2 LED arasının uzunluğu 4 cm üstünde inceden silikon malzeme var aşırı kaliteli linkini atayım
Govee Rgbıc Wi-Fi + BT LED Şerit Kaplamalı (5m)
https://app.hb.biz/hxBau63RevkF bendeki bu model pahalı ama öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı