Govee rgbıc LED şerit PC ile senkron çalışmıyor

HayaletAdam

Hectopat
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Arkadaşlar govee markasının rgbıc LED'lerini kullanıyorum. Film izlerken mesela sahne kıp kırmızı olduğunda LED'lerinde kırmızı olmasını istiyorum. Bu özellik mevcut mu? Eğer mevcutsa nereden yapabilirim? Uygulaması üzerinden bulamadım bir türlü nasıl yapacağımı.

Ürün: Govee RGBIC LED Şerit, Uygulama ile kontrol edilebilen 2m Bluetooth LED Şerit, Müzik ile LED TV Arka Işık Senkronizasyonu, USB işlemi, TV, PC, Deco, Parti için : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam

LED TV ile senkronize oluyorsa bu ayarı monitör için kullanabilirsin gibime geliyor.
Arştırman lazım.

LED TV ile senkronize oluyorsa bu ayarı monitör için kullanabilirsin gibime geliyor.
Arştırman lazım.

Amazon'da TV ile senkron çalışır yazıyor. TV ile çalışıyorsa monitör ile de çalışması gerekiyor. O ayarı nereden bulacağımı bilmiyorum. Araştırdım ama bir şey bulamadım. Ya da düzgün aramadım. Çok anlamadığım için nasıl aratacağımıda bilmiyorum.

Amazon'da TV ile senkron çalışır yazıyor. TV ile çalışıyorsa monitör ile de çalışması gerekiyor. O ayarı nereden bulacağımı bilmiyorum. Araştırdım ama bir şey bulamadım. Ya da düzgün aramadım. Çok anlamadığım için nasıl aratacağımıda bilmiyorum.

Burada sonlarında anlatıyor deneyebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada sonlarında anlatıyor deneyebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Deniyorum ama olmuyor. Ben hangisi seçersem seçiyim sadece telefon mikrofonu algılıyor. Bilgisayardaki sesi algılaması lazım. Bir de uygulamanın sol üstünde modellerimiz farklı. Bende H6102_114a yazıyor onda H6159_A3E6 yazıyor.

Deniyorum ama olmuyor. Ben hangisi seçersem seçiyim sadece telefon mikrofonu algılıyor. Bilgisayardaki sesi algılaması lazım. Bir de uygulamanın sol üstünde modellerimiz farklı. Bende H6102_114a yazıyor onda H6159_A3E6 yazıyor.

Ürün elimde olmadığı için bir şey diyemiyorum maalesef.
Ama buna benzer tam model için bir video bak derim.

Ürün elimde olmadığı için bir şey diyemiyorum maalesef.
Ama buna benzer tam model için bir video bak derim.
Belkide monitöre takmam gerekiyor USB girişini. Onunla alakası var mıdır bilmiyorum. PC'ye takınca algılamıyor mu acaba. Çift ekran kullanıyorum birde. Onun bir etkisi var mıdır acaba.

Etkisi olmaz sanırım.
Denemekte fayda var monitçre takabilirsiniz.

USB girişim yok monitörde olsa deneyeceğim. Bir de anladığım kadarıyla sesi algılayabilmesi için hoparlör kullanmak lazım. LED'le gelen adaptör üzerinde galiba ses algılayıcısı var. Oradan sesi algılayıp LED'ler yanıp sönüyor. Ben biraz daha araştırayım belki bulurum. Saolasın yardımcı olmaya çalıştığın için.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı