GoW 2018 alınır mı?

KOZBEY22

Centipat
Daha fazla  
Epic indirimiyle 360 bayağı iyi fiyat gibi geldi. Herkes hesap al daha iyi falan diyor. Ben hiç hesap alma taraftarı değilim. Elbet bir şey olur hesaba kötü olur gibi düşünüyorum sizce?

Fiyat gayet iyi. Alınır. Kütüphane takıntınız yoksa hesap almak daha mantıklı tabi ki. Ha ömürlük garantisi var mı, yok.

Hesap almanı önermem tavsiyem değildir asla ama hesap alıp oynamakla korsan oynamak arasında en ufak fark yok bana kalırsa. Orjinal alın en iyisi zaten fiyatı iyi oyun da çok iyi.
Aralarındaki fark hem güvenilir hem de orijinal oyun olması. Steam oyuncuları kendi platformunda tutmak işine geldiği için bu hesaplara göz yumuyor yoksa istese tek hamlede fişlerini çeker.

Elbet bir şey olur hesaba. Kötü olur gibi düşünüyorum. Sizce?

Sizin o dediğiniz paylaşımlı hesaplar. 360 TL'lik oyunu 15-30 TL gibi fiyata alıp sadece oynamış oluyorsunuz. O hesapların da amacı bu ve God of War 2018 alınır, sağlam oyundur.

Hesap fiyatları 25 TL zaten. Eğer bir şey olursa hesaba satıcı zaten yenisini vermek zorunda.
diyelim bişey oldu hesaba ve gitti. satıcıda yenisini verdi benim bütün ilerlemem falan nolcak. bı arkadas bannerlord da yaşamıştı çünkü

Fiyat gayet iyi. Alınır. Kütüphane takıntınız yoksa hesap almak daha mantıklı tabi ki. Ha ömürlük garantisi var mı, yok.
işte hocam sıkıntı da orda hesap bi gitse emeğim boşa gider arkadaş yaşamıştı dediğim gibi almak o yüzden daha mantıklı geliyo

Son düzenleme:
diyelim bişey oldu hesaba ve gitti. satıcıda yenisini verdi benim bütün ilerlemem falan nolcak. bı arkadas bannerlord da yaşamıştı çünkü

işte hocam sıkıntı da orda hesap bi gitse emeğim boşa gider arkadaş yaşamıştı dediğim gibi almak o yüzden daha mantıklı geliyo
Çok nadir oyunlarda bazı saveler hesabın İD'sine kayıt olduğundan ulaşılamayabiliyor. Bu olay GOW için geçerli değil kayıt problemini bu oyunda yaşamazsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı