Ben herkesin aksine çok sıkıldım, oyun zevkim de iyidir bence. Ama hikaye hiç ilgimi çekmemişti (GoW üçlemesini severim) bosslar çok sıkıcı ve kolay gelmişti. Ayrıca Atreus sahneleri bunalttı da bunalttı. Benim aksime kardeşim bayıldı oyuna, yani deneyin görün.
GoW'a gameplay anlamında en iyi oyunlardan biridir benim gözümde. GoW sıkıcıysa hiçbir oyun eğlenceli değildir. Hikayesi sarmaz, mitolojisi sarmaz, bölüm tasarımını beğenmezsin anlarım fakat sıkıcı demek çok ilginç
Ben de sevemedim yeni God of War ları. En iyileri sabit kamera açısının olduğu gow lar bence. 1-2-3 ve Ascension. Kratostaki öfke çok daha net hissediliyordu.
Ben herkesin aksine çok sıkıldım, oyun zevkim de iyidir bence. Ama hikaye hiç ilgimi çekmemişti (GoW üçlemesini severim) bosslar çok sıkıcı ve kolay gelmişti. Ayrıca Atreus sahneleri bunalttı da bunalttı. Benim aksime kardeşim bayıldı oyuna, yani deneyin görün.
Ben herkesin aksine çok sıkıldım, oyun zevkim de iyidir bence. Ama hikaye hiç ilgimi çekmemişti (GoW üçlemesini severim) bosslar çok sıkıcı ve kolay gelmişti. Ayrıca atreus sahneleri bunalttı da bunalttı. Benim aksime kardeşim bayıldı oyuna, yani deneyin görün.
GoW'a sıkıcı diyen varsa bu onların oyun zevklerinin 0 olduğunu gösterir. Bilgilerinin olmadığını da gösterir. Bunu diyenleri kesinlikle ama kesinlikle dikkate alma.