GoW Ragnarök PS4'te stabil 60FPS verir mi?

Pc oyuncularının yanlış bildiği ya da bilmediği bir şey var. Ps4'teki 30 fps pc deki 30 fps değildir. Hele de bu oyun playstationun kendi özel oyunuysa. Yani performans konusunda sıkıntı yaşamazsın. Pc ye beklersen çok uzun beklersin. Çünkü last of us part 2 2020 de çıkmasına rağmen hala gelmedi. Yani en az 2,3 sene sonra gelir pcye.
Hocam bana bu farkı daha net bir şekilde açıklayabilir misiniz?

Mesela şunu yapın: Aynı oyunu hem PC'den hem de PS4'ten açın, 30 FPS'e kilitleyin. İkisini yanyana video çekip ağır çekimde oynatın. Bu sayede bir akıcılık farkı varsa bize de gösterebilmiş olursunuz :)

Mesela şunu yapın: Aynı oyunu hem PC'den hem de PS4'ten açın, 30 FPS'e kilitleyin. İkisini yan yana video çekip ağır çekimde oynatın. Bu sayede bir akıcılık farkı varsa bize de gösterebilmiş olursunuz :)

Hocam bu kadar direnmenizi anlayamadım fakat ben söyleyeyim 30 FPS FPS diyorsunuz ama bu oyunlar konsol için optimize ediliyor ben açıkçası PS kullandım Xbox'da kullandım fakat gözümle bir kasma sorunu görmedim oyun optimize ediliyor sıkıntı yaşamazsınız yine olmadı derseniz gidin bir PS kafeye deneyin.

Merhaba, God of War 2018'i PC'de bitirdim, devam oyununu edinmek istiyorum. Aklımda iki seçenek var.
  1. Yan görevleri, iyilikleri vb. şeyleri hiç yapmadım. Onları bitirmek ve 1 kere tekrar başlamak. Bu süre zarfında Ragnarök'ün PC'ye gelmesini beklemek.
  2. 2. elden PS4 almak. (Monitör de almam gerek :/)
Yalnız iki tane sorum var: GoW Ragnarök, PS4'te stabil 60FPS verir mi?
Çünkü 60FPS takıntım var 30FPS hiçbir oyundan zevk alamıyorum gerekirse 970000 kere paylaşılan Aykut Elmas videosu gibi kaliteyi düşerim yine de 60 FPS almaya çalışırım :)

1. seçenektekileri yapana kadar Ragnarök PC'ye gelir mi?
Hocam ben 3 saatlik deneme süresini ps4pro da oynadım onda bile kasma yaşadım (performans modunda) 60FPS takıntınız varsa bence beklemelisiniz.

Hocam bu kadar direnmenizi anlayamadım fakat ben söyleyeyim 30 FPS FPS diyorsunuz ama bu oyunlar konsol için optimize ediliyor ben açıkçası PS kullandım Xbox'da kullandım fakat gözümle bir kasma sorunu görmedim oyun optimize ediliyor sıkıntı yaşamazsınız yine olmadı derseniz gidin bir PS kafeye deneyin.
Hocam direnmekle ilgili değil ben şunu anlamıyorum: 30 FPS, 30 FPS'den daha akıcı olamaz :)

Daha akıcı hissettirecek birkaç şey mevcut: Drop yememesi, ekrana olan mesafe, komutların daha ağır iletilmesi, ayarında bir hareket bulanıklığı.

Konsollar bunları güzel bir şekilde harmanlayarak akıcı bir deneyim sağlayabilirler belki ancak söylenilen şeyler bana çok öznel geliyor. O yüzden mesajda anlattığım şekilde test edin dedim.

Mesela şunu yapın: Aynı oyunu hem PC'den hem de PS4'ten açın, 30 FPS'e kilitleyin. İkisini yanyana video çekip ağır çekimde oynatın. Bu sayede bir akıcılık farkı varsa bize de gösterebilmiş olursunuz :)
Hocam zaten ben pc nin ps4 ten ya da ps 5 ten daha iyi performans verdiğin farkındayım. Anlatmak istediğim ps4 ün ya da herhangi bir konsolun öyle pc oyuncularını zannettiği gibi leş olmadığı. Takdir edersin ki bu konsolların bu kadar çok alıcısı boşuna değildir. Zaten dediğim gibi oyunlar hele ps4 exculusive ise iyi optimizasyonla çalışır. Onun dışında tabi ki god of wor'u 200 fps veren makineden oynamak daha zevklidir.

Hocam zaten ben pc nin ps4 ten ya da ps 5 ten daha iyi performans verdiğin farkındayım. Anlatmak istediğim ps4 ün ya da herhangi bir konsolun öyle pc oyuncularını zannettiği gibi leş olmadığı. Takdir edersin ki bu konsolların bu kadar çok alıcısı boşuna değildir. Zaten dediğim gibi oyunlar hele ps4 exculusive ise iyi optimizasyonla çalışır. Onun dışında tabi ki god of wor'u 200 fps veren makineden oynamak daha zevklidir.
Dediğinize katılıyorum, ancak sanırım siz benim demek istediğimi anlamadınız. Benim dediğim şey biri PS4, bilgisayardaki 30FPS'ten daha akıcı 30FPS verir gibi bir şey demişti.

Yapmak istediğim örnekte hem PC'yi hem de PS4'ü zaten 30FPS'e kilitliyoruz, arada bir akıcılık farkı var mı diye bakmak için :)

Dediğinize katılıyorum, ancak sanırım siz benim demek istediğimi anlamadınız. Benim dediğim şey biri PS4, bilgisayardaki 30FPS'ten daha akıcı 30FPS verir gibi bir şey demişti.

Yapmak istediğim örnekte hem PC'yi hem de PS4'ü zaten 30FPS'e kilitliyoruz, arada bir akıcılık farkı var mı diye bakmak için :)
İlla ki vardır. Ama psnin özel oyunları başka, third pary oyunlar başka. Benim anlatmak istediğim olay bu.

Merhaba, God of War 2018'i PC'de bitirdim, devam oyununu edinmek istiyorum. Aklımda iki seçenek var.
  1. Yan görevleri, iyilikleri vb. şeyleri hiç yapmadım. Onları bitirmek ve 1 kere tekrar başlamak. Bu süre zarfında Ragnarök'ün PC'ye gelmesini beklemek.
Çünkü 60FPS takıntım var 30FPS hiçbir oyundan zevk alamıyorum gerekirse 970000 kere paylaşılan Aykut Elmas videosu gibi kaliteyi düşerim yine de 60 FPS almaya çalışırım :)

Ps5 kiralaya bilirsin

Çok rahat oynatır ben kendim PS4 te bitirdim 60 FPS sabit veriyor cihaz da bı 7-8 yılı vardır

GTX 980 le bile high ayarda fsr kapalı 1080p 60 FPS oynayabiliyorum god of War 2018 i PS 4 alma bence pcye ragranok çıkar yakındır illa PS alacaksan PS5 al PS4 baya eskidi bence ps5 4 k 60 FPS oynatabiliyor

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı