GoW Ragnarok, Last of Us Part 1 ve Spider-Man 2 PS Store'da 1500TL'den 2000TL'ye zamlandı

Şu hayatta yaptığım en mantıklı yatırım yaz ayında PS5 satıp Xbox Series X'e geçmek olabilir. Elemanlar bizi mi düşünüyor yoksa Türkiye'de xbox o kadar az kullanılıyor ki fiyat güncellemeyi bile unuttular ama anlık itibariyle en ucuz oyun oynama yeri denebilir. Razıyız.
Xbox için unuttu diyemeyiz de dünyanın en değerli şirketi zaten doğru düzgün geliri olmayan ülkeyi ne yapsın diyebiliriz. Microsoft gibi bir şirket için Xbox Store'da 2009'da çıkmış AC2'yi zamlasa ne olur sanki? Ha tabii birde Microsoft'un oyun değil servis satma takıntısından kaynaklanıyor bu. Adamlar artık oyun ve konsol satmak değil Game Pass satmak için çabalıyorlar. Bu yüzden zaten aktif olarak bir Game Pass zamlanıyor.

Xbox için unuttu diyemeyiz de dünyanın en değerli şirketi zaten doğru düzgün geliri olmayan ülkeyi ne yapsın diyebiliriz. Microsoft gibi bir şirket için Xbox Store'da 2009'da çıkmış AC2'yi zamlasa ne olur sanki? Ha tabii birde Microsoft'un oyun değil servis satma takıntısından kaynaklanıyor bu. Adamlar artık oyun ve konsol satmak değil Game Pass satmak için çabalıyorlar. Bu yüzden zaten aktif olarak bir Game Pass zamlanıyor.
Ben daha çok Xbox sattırmak için bilerek ucuz tuttuklarını düşünüyorum hocam, ne kadar zam yese de game pass hala alternatifler arasında en ucuz konumda, ayrıca microsoft'un activison satın alımı sonrası çeyrek asırlık oyunları bile steam'de 500-600 TL'ye çıkarttığını düşünürsek Xbox muhtemelen en çok game pass alan ülkelerden biri olan Türkiye'den daha fazla gelir elde etmeye çalışıyor olabilir.

@Teknolojik112 ana amaçları konsol satmak olmadığından Xbox Series konsolları tüm dünyada ucuzluyor. Türkiye'ye özel bir şey yok ortada. Arada bir 300-350 dolara Xbox Series X satıldığını bile görüyorum. Normalde 500 dolarlık bir yeni nesil konsoldan bahsediyoruz. Bu arada Activision'ın eski oyunlara zam yapma olayının Microsoft ile pek alakası yok. Activision, politika olarak öyle bir şirketti. Şimdi CEO'su değiştiği için ne olmuştur bilmiyorum.

Hocam çok riskli, ayrıca aynı anda oyun oynayamazsınız.

Herkes kendi kütüphanesindekini oynuyor zaten eğer ben arkadaşımın kütüphanesindekini oynamak istersem müsait olduğumuz zamanları denk getiriyoruz ki zaten hikayeli oyunlar olduğu için 15 ila Max 30 saatte biten yapımlar oluyor o yüzden hiç koymuyor diyebilirim. 100 liraya TLOU1, 130 liraya Spider-Man vs oynamis oluyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı