GoW, TLOU2 abartan kitle hakkında

O ödülleri veren kişilerin de zevki farklı olur, başkasının da. Zaten ben şu oyun ödüllerine bir anlam veremiyorum, oyun gibi tamamen kişisel zevk meselesi olan bir şeye nasıl "en iyi" unvanı
takıyorlar?
Oyunu oynayanların çoğu oyundan doğru düzgün anlamayan gazeteciler olunca ellerine film gibi oyunu verdiklerinde film izlermişcesine oynadıklarından yüksek puanı veriyorlar.

İfadeler: 900
Hikaye anlatımı daha iyi olabilir olabilir, RDR2'ye bağlanmak çok kolay değil ama bağlanırsan da hikayesini değişecek oyun bulabileceğini düşünmüyorum. RDR2 daha kapsamlı oyun, açık dünyada etkileşime geçebileceğiniz o kadar şey varken ekip sayısı normal. 200'e göre arada bayağı fark var ama oyunun sade olduğu bir alan görmedim. Genel kalite olarak GoW ile RDR2'yi asla değişmem, hikayenin her bölümü özenli, oyunun önem vermemiş gibi gözüktüğü görevlerde bir anda laf sokması vs. çok fazla şey var bunun gibi.

Niye cevap vermiyorsunuz? GoW'u oynadınız mı?

@360388 Konsolum yok ve oynamadım, oynamayı da düşünmüyorum. En azından yayıncılardan vs. izlediğimde beni sarmadı, sizi sardıysa bir şey diyemem ama beni ferahlatmadı en azından.
Niye cevap vermiyorsunuz? GoW'u oynadınız mı?
Cevap verdim, floodlamanıza gerek yok, asla oynamayacağım bir oyun.

GoW oynayınca güzeldir, yayıncılardan falan izlerseniz zaten zevk alamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…