GoW vs RDR 2 vs Elden Ring

İlla bu üçü dersen bana göre sıralama;
GoW>elden>rdr2. Bana göre oyun dediğin aksiyonu combosu stresi bol olmalı. Boss karakteri olmalı. Ben rdr2 oynuyorum şuan oyunun yüzde 40 civarı bitti. Hikaye bitsin diye dua ediyorum. Çok iyi oyun ona birşey diyemem. Çok şeyler düşünülmüş oyunda. Grafikleri çok iyi. Ama dediğim gibi şuan bitsinde metro exodusa geçeyim diye dua ediyorum. Bunlar benim şahsi fikrim. Herkesin zevki keyfi bir değil saygı duyarım. Kimi gerçeklik sever kimi hayali şeyler. Evet rdr2 çok gerçekçi bir oyun ama benim gözümde mesela witcher > rdr2.
 
İlla bu üçü dersen bana göre sıralama;
Gow>elden>rdr2. bana göre oyun dediğin aksiyonu combosu stresi bol olmalı. Boss karakteri olmalı. Ben RDR2 oynuyorum şu an oyunun yüzde 40 civarı bitti. Hikaye bitsin diye dua ediyorum. Çok iyi oyun ona bir şey diyemem. Çok şeyler düşünülmüş oyunda. Grafikleri çok iyi. Ama dediğim gibi şu an bitsinde Metro Exodus'a geçeyim diye dua ediyorum. Bunlar benim şahsi fikrim. Herkesin zevki keyfi bir değil saygı duyarım. Kimi gerçeklik sever kimi hayali şeyler. Evet RDR2 çok gerçekçi bir oyun ama benim gözümde mesela Witcher > RDR2.

Hocam Farming Simulator'e de boss olarak tilki getirelim o zaman bossuz oyun olmaz demeniz cok saçma.
 
Hocam RDR2'deki gibi dopdolu acik dunyayi nerede cok buldunuz da sıkıldıniz bana da soyleyin bende oynayip sıkılayim.
İlk görünce güzel rastgele olayları ve karakterlerin canlılığını ama etkisini kaybedince onlar oyunun yavaşlığı beni çok sıktı.Elden Ringin dünyası daha dolu bu arada RDR2 den.
 
oyunu yüksek onurla bitirdim ve sırf hastalık yüzünden micaha yenilip ölmemize çok üzüldüm. Geçmişizden pişmanlık duyuyorduk. Keşke oyun imkan verseydide mary ile kaçsaydım. Bitiş kısmında mary mezarımızı ziyaret edince yine üzüldüm.
Mary'nin son mektubu zaten Arthur ile olan bağlarını koparmıştı, istese de gidemezdi ki, Arthur eninde sonunda öleceğini biliyordu.
 
Mary'nin son mektubu zaten Arthur ile olan bağlarını koparmıştı, istese de gidemezdi ki, Arthur eninde sonunda öleceğini biliyordu.
Ben trene bineceği sırada gitmesini istiyordum. Öleceği belliydi ama bilmiyorum yine de mary ile gitmesini isterdim.
 
Sırasıyla RDR2, GOW, Elden Ring. Souls oyunlarıyla aram çok kötü. Sabırsız ve gergin bir insan olduğum için maksimum 30 dakika dayanabiliyorum.
 

Geri
Yukarı