GoW vs RDR2

EfeCesur

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx 4050 16gb ram 500 ssd monster abra a5
Meslek
öğrenci
Sizce önce GoW mu oynamalıyım RDR2 mi?

Çok apayrı ve öznel konular ancak ben GoW(özellikle ragnaroksa) daha iyi diye düşünüyorum. Daha kısa ama dolu, daha iyi akan bir oyun bence. Önce GoW serisini oynamanı öneririm. Zaten RDR2 epey uzun sürebilen bir oyun.

RDR2 hikaye olarak çok daha uzun ana hikayesi 70 saatte bitirdim. Diyaloglar yorucu gelebilir. İkisi de farklı tip oyunlar. Akıcılık olarak bana göre de GOW, hikayesi de daha kısa elbette. GOW da puzzle benzeri şeyler biraz yormuştu beni sadece. Diğer türlü sevdim ve bitirdim oyunu. Ragnarok daha oynamadım.

Çok apayrı ve öznel konular ancak ben GoW(özellikle ragnaroksa) daha iyi diye düşünüyorum. Daha kısa ama dolu, daha iyi akan bir oyun bence. Önce GoW serisini oynamanı öneririm. Zaten RDR2 epey uzun sürebilen bir oyun.

GoW da önce hangi oyun oynanmalı peki.

RDR2 hikaye olarak çok daha uzun ana hikayesi 70 saatte bitirdim. Diyaloglar yorucu gelebilir. İkisi de farklı tip oyunlar. Akıcılık olarak bana göre de GoW, hikayesi de daha kısa elbette. GoW da puzzle benzeri şeyler biraz yormuştu beni sadece. Diğer türlü sevdim ve bitirdim oyunu. Ragnarok daha oynamadım.

Kcd2 bitirdim RDR2 ile birbirlerini andırıyorlar diye kararsız kalmıştım.

RDR2'nin oyun dünyasında rakibi yok. Oyunu bir kitap okuyor gibi oynayabilirsiniz, sizleri 1850'ler amerikasına götürecektir. Ben GoW'u zorla bitirmiştim hikayeli oyunlar sevmeme rağmen. RDR2'ye kıyasen oyun çok limitli.

Rica ederim, iyi eğlenceler.

Sağ oll.

RDR2'nin oyun dünyasında rakibi yok. Oyunu bir kitap okuyor gibi oynayabilirsiniz, sizleri 1850'ler amerikasına götürecektir. Ben GoW'u zorla bitirmiştim hikayeli oyunlar sevmeme rağmen. RDR2'ye kıyasen oyun çok limitli.

Orta Çağ temalı yani o tarihe yakın konseptli oyunlar hoşuma gidiyor o yüzden bilemiyordum GoW serisinin daha kısa sürede biteceğini düşünüp onlardan sonra RDR2 oynayacağım sanırım.

Orta Çağ temalı yani o tarihe yakın konseptli oyunlar hoşuma gidiyor o yüzden bilemiyordum GoW serisinin daha kısa sürede biteceğini düşünüp onlardan sonra RDR2 oynayacağım sanırım.
O zaman doğru bir karar, GoW hikaye dışında/aynı şeyler dışında pek bir şey sunmuyor oyuncuya. RDR2 bambaşka bir dünyadır, hikaye 70 saat sürse bile o hikayenin dışında muhteşem bir dünya var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı