Goygoy yapıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni gelen bir üye olduğum halde bu tarz tartışmalara pek girmiyorum ancak bu forumda sinir olduğum ve sürekli saçmalayan üyeler de var. Sosyal'in eski kalitesi hakkında detaylı bir bilgiye sahip değilim çünkü önceden Technopat'ı takip etsem de forumu takip etmiyordum. Ancak gerçekten çok saçma konular var. Boy konularından tut din konularına kadar. Tamam, dini konular tartışılmasın demiyorum ancak gördüğüm kadarıyla insanlar bu tarz konularda birbirini çok kırıyor. Konu dışı bölümünde yazdığım mesajların hemen hemen hepsi bu konuya ait. Kategoride sıkıntı olmamasına rağmen insanlar çok boş ve saçma konular açıyor. Ve bunlar da resmen görüntü kirliliği oluşturuyor. Yardım arayan insanların konularının da önüne geçiyor.
Anlatmaya çalıştığım şeyi çok iyi özetlemişsiniz, teşekkür ederim. Sonuna kadar haklısınız da: forum listesinde teknik destek isteyen kişilerin konuları, açılan saçma ve gereksiz konular yüzünden yardım edebilecek kişilere ulaşamıyor.

Din konularında da belli sırılamalar getirilmesi lazım, tartışılmasına bir şey demiyorum ancak din veya benzer düşünce konularında kişiye hakaret edilmesi uzun ceza sebebi olmalı.
 
1600937050593.png

30B kişi gelmiş. :D
 
Konu dışı bölümüne atılan mesajların, sağ bar ve yeni mesajlar kısmından kaldırılması planlanıyordu.

Din konuları hakkında dediklerinize katılamayacağım. Tartışmaya varan konular her zaman kapatıldı ve böyle de devam edecek gibi duruyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı