Ban 1s Coming
Centipat
Spamlayin ve spamlatin şansınızı deneyin en azından kapanma ihtimali var.Hocam vallahi ben takıntı hastasıyım
Her neyse spam atsam kapanır mı illa kapatmam lazım benim bunu.
Spamlayin ve spamlatin şansınızı deneyin en azından kapanma ihtimali var.Hocam vallahi ben takıntı hastasıyım
Her neyse spam atsam kapanır mı illa kapatmam lazım benim bunu.
Spamlayin ve spamlatin şansınızı deneyin en azından kapanma ihtimali var.
Spamlayin ve spamlatin şansınızı deneyin en azından kapanma ihtimali var.
Anlayamadım, biraz açar mısınız?Ortaya bir bomba atarsam 2 dakikada kilitlerim burayı.
Olmam rahat ol.Hocam dikkat edin korona olmayın.
Bende gidiyorum okula, anlıyorum seni. Bir haftalık tatilim var, rahatım o yüzden.Hop hemen geldim. Hocam tatil ama benim okulum basladi. 5 gun okula gidiyorum ve okul haftaya resmi olarak baslayacak. Aksam saatlerinde genel olarak aktif oluyorum. Ben de sizi ozledim
![]()
Geçen hafta okula illegal gittiğini göre 10. sınıf olman gerek. Hatta okulunu bile tahmin edebilirim ama gerek yok. Yüksek ihtimal özel, benim okulum da yaptı aynı şeyi. Hocalar beni azarladıkça MEB'e şikayet edip okulu bağlattırmakla tehdit ettim.Hop hemen geldim. Hocam tatil ama benim okulum basladi. 5 gun okula gidiyorum ve okul haftaya resmi olarak baslayacak. Aksam saatlerinde genel olarak aktif oluyorum. Ben de sizi ozledim
![]()
Ortaya bir bomba atarsam 2 dakikada kilitlerim burayı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.