Gpon Terminalinde LOS ışığı kırmızı yanıyor

hexon

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sitede oturuyorum Vodafone internetim var. Birkaç gün sonra LGS sınavına gireceğim. Bu nedenle tekrar yapmak zorundayım. Ancak modemimde internet ışığı yanmıyor. Gpon terminalinde ise los ışığı kırmızı yanıyor. İnternete bağlanıyorum ancak"bu internet kullanılamıyor"yazıyor. Ne yapmam gerekiyor? Modemi kapattım açtım her şeyi yaptım ancak olmadı ne olur yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Geçen haftalarda bende de olmuştu. Acaba yanlışlıkla fiber kablo mu koptu falan dedim kendimce. Müdürlüğü aradım böyle böyle dedim sistemden bana bölgede genel bir arıza var dedi bana birazdan aktifleşir demişlerdi.

Muhtemelen yenileme bakım çalışması falan yapıyorlardır. Komşuna da sor bir onda da yoksa bölgede de yoktur İnternet.
Geçen haftalarda bende de olmuştu. Acaba yanlışlıkla fiber kablo mu koptu falan dedim kendimce. Müdürlüğü aradım böyle böyle dedim sistemden bana bölgede genel bir arıza var dedi bana birazdan aktifleşir demişlerdi.

Muhtemelen yenileme bakım çalışması falan yapıyorlardır. Komşuna da sor bir onda da yoksa bölgede de yoktur İnternet.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı