10-15 bin TL ders için tablet önerisi

hmztlhnzlgl

Hectopat
Özellikle ders için PDF soru çözmek ve not tutmak için tablet almak istiyorum. Arada sırada dizi, YouTube falan o kadar. Oyun hiç oynamam. Kalemi kesinlikle şart. Sadece PDF'ler için kullanacağım için beni en az 4 yıl götürsün ve PDF'ler yüzünden kasmasın. Bütçem 10-15 ama tabii 15'e kadar çıkmazsa çok iyi olur.

Peşin alacaksan kendi sitesinden de alabilirsin.

Tablet hakkında inceleme:

Huawei not tutmak için harika bir cihaz. Matepad 11 2023 kullanıyorum. Kendi not uygulaması oldukça yeterli. Google sorunu dışında kullanışlı bir cihaz. YouTube için ise GBox kullanıyorum.

Huawei not tutmak için harika bir cihaz. Matepad 11 2023 kullanıyorum. Kendi not uygulaması oldukça yeterli. Google sorunu dışında kullanışlı bir cihaz. YouTube için ise GBox kullanıyorum.

MicroG ile cok daha kullanisli oluyor Google uygulamaları, kendi içinde Entegre çalışıyor direkt. GBox onermiyorum asla MicroG ve Aurora Store secenegi varken.

Peşin alacaksan kendi sitesinden de alabilirsin.

Tablet hakkında inceleme:

Bu tabletin Google destegi olmamasi açıkçası korkutttu çünkü uzun yillar kullanmayi dusunuyorum. Onun dışında bir yorumda kalemin bazen takilmasini okumustum siz yasadiniz mi hiç? Bir de bu tabletin yerine sizce ne alinabilir veya 2025 degilde daha ucuza onceki yillarinkini alsam ne gibi eksileri var?

Bu tabletin Google destegi olmamasi açıkçası korkutttu çünkü uzun yillar kullanmayi dusunuyorum. Onun dışında bir yorumda kalemin bazen takilmasini okumustum siz yasadiniz mi hiç? Bir de bu tabletin yerine sizce ne alinabilir veya 2025 degilde daha ucuza onceki yillarinkini alsam ne gibi eksileri var?

Batarya, daha kötü işlemci ve daha düşük güncelleme ömrü diyebiliriz. 2025 öneriyorum o yüzden. 14000 bandında elle tutulur bir rakibi yok cihazin, indirimle Tab S10FE gelirse ancak alınabilir. Kalemiyle alakalı bir problende yaşamadım hatta papermatte ekran sayesinde Samsung'dan daha iyi hissettiriyor desem yalan olmaz. Google destegi direkt yok ama MicroG ile hallediliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı