Yazılım GPT-4 resim özelliği nedir?

2054E

Hectopat
Arkadaşlar her yer de GPT 4 için resim özelliği vesaire yazıyordu,
Ben de satın aldım.
Ama içinde kesinlikle böyle bir özellik bulamadım.
Bu konuda bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar her yer de GPT 4 için resim özelliği vesaire yazıyordu,
Ben de satın aldım.
Ama içinde kesinlikle böyle bir özellik bulamadım.
Bu konuda bilgisi olan var mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Belki aradığınız budur.

Fotoğrafın url'sini yapıştırıyorsunuz diye biliyorum hocam. Üstteki arkadaş video da atmış.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Belki aradığınız budur.

O videodaki gibi yapıyorum ama işe yaramıyo, yapay zeka tarafından dolandırıldım sanırım
Screenshot_20230424-132147_Chrome.jpg

Resim özelliği dedikleri, resim üretme diye biliyorum. Programa bana kırmızı şapkalı bir kadın resmi yap gibi bir şey demeyi dener misiniz?

Resim özelliği dedikleri, resim üretme diye biliyorum. Programa bana kırmızı şapkalı bir kadın resmi yap gibi bir şey demeyi dener misiniz?

Yanlış biliyorsunuz.

Eski modeli mi yoksa gpt-4'ü mü kullanmak istiyorsunuz diye soruyor chat başlatırken.

Aslında adam Plus olmadan bile yapıyor. İngilizce "can you solve this question" demeyi deneyin.
Belki hızlıresim desteklemiyordur. Sürprizbozandaki soruyu sorar mısınız?
Maalesef
Screenshot_20230424-133624_Chrome.jpg

Dediği şey
"AI metin tabanlı bir model olarak, görüntüleri doğrudan görüntüleyemiyor veya analiz edemiyorum. Lütfen yıldızın tanımını veya yıldızla ilgili herhangi bir bilgiyi sağlayın, ben de onu tanımlamanıza yardımcı olmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım."

Technopat Haberler

Geri
Yukarı