GPT-5 deneyiminiz nasıl?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci:İntel Core İ5-7200U
Grafik Kartı:Nvidia GeForce GT 940MX GDDR5 2GB
RAM:SK Hynix 8GB-2133MHz CL10 2x4GB DDR4
HDD:WD Blue 1TB 5400RPM 2.5" 128MB SMR
Ekran:BOE 1366X768 59Hz 6-Bit TN Panel
Anakart:LNVNB161216 (DDR4)
BİOS:4WCN47WW/2020
DVD-ROM:HL-DT-ST GUE0N
Dostlar, dün gece Türkiye saati ile 01.00 gibi GPT-5 geldi. Deneyimleriniz ne, nasıl bir model? GPT-4o'ya kıyasla benim beklentilerimin çok altında kaldı, beğenmedim şahsen. Ayrıca uygulamaya fotoğraf gönderme ve model seçme gibi özellikler de çöktü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence sadece yazma hızı arttı

Bende hala görülmüyor GPT 5, bir şey mi yapmak lazım?
Güncelleme yapman lazım.
Lazım değil, 4o kaldırıldı ve yerine 5 geçti. Varsayılan sürüm artık GPT 5, girdiğinizde göreceğiniz model direkt olarak o olacaktır.

Eskiden anlayışlı ve espritiüel idi, bol bol şaka yapardı, şimdi GPT-3 gibi monotonlaştı. Espri veya şaka yapmıyor, anlayışlı değil.
Bu onun çökmüş olduğunu göstermez. GPT 5 böyle olmak için eğitildi ve ayarlandı. Burada bir performans kaybı, gerileme değil ilerleme ve performans artışı var.

Screenshot_20250808_130714_Brave.png

Lazım değil, 4o kaldırıldı ve yerine 5 geçti. Varsayılan sürüm artık GPT 5, girdiğinizde göreceğiniz model direkt olarak o olacaktır.

Bu onun çökmüş olduğunu göstermez. GPT 5 böyle olmak için eğitildi ve ayarlandı. Burada bir performans kaybı, gerileme değil ilerleme ve performans artışı var.

Eki Görüntüle 2551713

Ama ben böyle monoton ve sıradan esprisiz model istemiyorum, şakamatik, esprili takılsın eskisi gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
API olarak deneme fırsatı bulamadım fakat fiyat olarak (mini ve nano için) en uygun modelleri sunuyorlar.
Normal birisine 4.1 nano bile fazlaydı API ile denediğimde.

API olarak deneme fırsatı bulamadım fakat fiyat olarak (mini ve nano için) en uygun modelleri sunuyorlar.
Normal birisine 4.1 nano bile fazlaydı API ile denediğimde.

1.000.000 token 10$ GPT-5 API olarak GPT 5 mini ve nano sırası ile 2$ ve 0.4$ idi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı