Çözüldü GPT business paketinde GPT 5 Pro bulunuyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Greenville

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Dostlar şu an ben de 20 dolarlık Plus üyeliği bulunmakta. 5 dolar daha koyup business alınca Plus'da kapalı olan GPT 5 Pro açılıyor mu yoksa değmez mi? Tek başıma kullanacağım. Açıkçası işlerimde Gemini de yardımcı oluyor ancak hataları bulmada çok iyi olsa da bana kodları yazdırmak zorunda bırakıyor çünkü her kodda bir hata var. GPT bunu yapmıyor diye biliyorum o yüzden merak ettim açıkçası.

Çözüm
Dostlar şu an ben de 20 dolarlık Plus üyeliği bulunmakta. 5 dolar daha koyup business alınca Plus'da kapalı olan GPT 5 Pro açılıyor mu yoksa değmez mi? Tek başıma kullanacağım. Açıkçası işlerimde Gemini de yardımcı oluyor ancak hataları bulmada çok iyi olsa da bana kodları yazdırmak zorunda bırakıyor çünkü her kodda bir hata var. GPT bunu yapmıyor diye biliyorum o yüzden merak ettim açıkçası.
Eğer çok az da olsa programlamadan anlıyorsan 5 dolara sınırsız erişim sağlayabilirsin :D Ben birkaç ay önce GPT Api'si için 5 dolar ödedim ve bütün modellere sınırsız erişimim var. Fakat video/görsel oluşturmayı denemedim. Ek olarak da Gemini ve diğer modeller için de aynı şey geçerli.
Soruna gelecek olursak, evet mevcut.
Eğer çok az da olsa programlamadan anlıyorsan 5 dolara sınırsız erişim sağlayabilirsin :D Ben birkaç ay önce GPT Api'si için 5 dolar ödedim ve bütün modellere sınırsız erişimim var. Fakat video/görsel oluşturmayı denemedim. Ek olarak da Gemini ve diğer modeller için de aynı şey geçerli.

Çözüm
Biraz araştırıp henüz bu modelin API içerisinde bulunmadığını görünce aslında almaktan vazgeçip Plus almıştım ama kazıklanmışım çünkü burada da Pro yokmuş :D Teşekkürler cevabınız için.

Biraz araştırıp henüz bu modelin API içerisinde bulunmadığını görünce aslında almaktan vazgeçip Plus almıştım ama kazıklanmışım çünkü burada da Pro yokmuş :D Teşekkürler cevabınız için.
1761076823256.png

5-Mini varmış kusura bakmayın. Öğrenci olduğumdan GitHub Student Pack'den yararlanmıştım onun GPT-5'i muhtemelen. Ek olarak Öğrenciler için Gemini 1 yıllık Pro üyeliği ücretsiz veriyor.

Tekrardan kusura bakmayın yanlış yere bakmışım. Benim 5 Dolara aldığım API'de de GPT-5 var az önce yanlış yere bakmışım:
1761077029449.png

Yakın zamanda GPT5-Pro API olarak da kullanıma sunuldu fakat çok pahalı olduğundan ne kadar mantıklı bilmiyorum. Business kısmında, emin olmamakla birlikte var diye hatırlıyorum yine de bir kullanana sormak mantıklı olacaktır.

Buradan plana dahil olan özellikleri inceleyebilirsiniz:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı