GPU 100 derece oluyor, termal macun önerisi

mehmetkocerr

Centipat
Katılım
4 Temmuz 2022
Mesajlar
58
RAM
12 GB RAM
Ekran kartı
GTX 950M
Anakart
ASUS X550VX
İşlemci
i7-6700HQ
Merhaba.
Yaklaşık 2 hafta önce termal macun değişimi yaptırttım. CPU sıcaklığı düştü ancak GPU sıcaklığı oyunlarda 100 dereceye kadar çıkıyor ve FPS ilk başta yüksekken 6-7 dakika sonra düşmeye başlıyor. Sizce termal macun yenilmesi ve fan bakımını yeniden yaptırmalı mıyım? Eğer yaptırırsam hangi termal macunu önerirsiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence kasaya hava girmiyor. Önceden o kadar ısınmıyorsa Arctic MX4 alabilirsin.
Laptop kullanıcısıyım. 4 5 ay böyle bir sorun yaşamıştım ve o yüzden termal macun değişimi yaptırttım ancak ucuz bir termal macun sürmüş olabilir diye düşünüyorum. İnternettki videoların çoğuna baktım ama hiç biri fayda etmedi maalesef.
 
Laptop kullanıcısıyım. 4 5 ay böyle bir sorun yaşamıştım ve o yüzden termal macun değişimi yaptırttım ancak ucuz bir termal macun sürmüş olabilir diye düşünüyorum. İnternettki videoların çoğuna baktım ama hiçbiri fayda etmedi maalesef.

İşlemciye sürmüştür, ama ekran kartına sürmemiştir.
 
Amazon.com.tr'den veya Teknobiyotik'ten Arctix MX-4 almanı öneririm. Devletin sahte ürünlere karşı takibi ve cezası olması lazım. Tuşlu telefonlarda da çok sahte var. Sahteciler eğer tekniklerini geliştirmediyse, orijinal ve sahte MX-4 aşağıdaki fotoğraflardaki gibi.
 

Dosya Ekleri

  • mx4 - Kopya.jpg
    mx4 - Kopya.jpg
    84,7 KB · Görüntüleme: 22
  • mx4. - Kopya.jpg
    mx4. - Kopya.jpg
    65,7 KB · Görüntüleme: 18

Yeni konular

Geri
Yukarı