Anlamadım hocamAPU almış sonrada kart alırım demiş GT1030 tutturmuşlar eline...
Anlamadım hocamAPU almış sonrada kart alırım demiş GT1030 tutturmuşlar eline...
Olur.Markasını bilmiyorum, üstünde olan etiket çözülmüş ama aynı tip, aynı boyut fanı kullanıyorum. Fotoğrafını atabilirim isterseniz?
Hani güçlü kartlar 3 katı fiyatına satılıyor ya.sıvı soğutması olan ve 750 Watt güç kaynağı olan PC'de neden GT 1030 var aklım almıyor.
Hani güçlü kartlar 3 katı fiyatına satılıyor ya.
İdarelik olarak almış. Diğer tüm parçaları düzgün seçmiş ki kart alacağı zaman eksiği olmasın. Pek çok kişi böyle yapıyor. Ha hazır sistem de alabilirdi, ama tercih etmemiş.ondan demedim, bir sıvı soğutma zaten 1000 lira civarı, işlemci kesin daha fazladır falan diye dedim yani bir sıvı soğutmaya ayrılan bütçeyle aynısını ekran kartına ayırmak bana garip geldi tabii ki geçici olarak da almış olabilir, isterse direkt normal de alabilir sadece garip geldi bana.
Üstüne vazife olmayan konularda bilip bilmeden yorum yapma.Vega 56 vardı satıp idarelik 1030 aldım işlemcim de ryzen 5 2600APU almış sonrada kart alırım demiş GT1030 tutturmuşlar eline...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.