Gpu aşırı sıcaklık

Bor

Kilopat
Katılım
5 Eylül 2014
Mesajlar
502
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Laptopta film izlerken bile bu sıcaklıkları görmeye başladım. Pc'yi temizledim ve macunları yeniledim fakat bu sorun düzelmedi. Macunu kalın sürdüm deyip tekrar silip sürdüm fakat bununlada ilgisi yok. Heatsink önce gpu'ya sonra cpu'ya gidiyor ve tek borudan oluşuyor ama cpu sıcaklıkları yüksek değil. Acaba sorun yazılımsal olabilir mi?

Adsız2.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtamelen bakır borun yamulmuş aynı sorunu bende yaşıyordum pense ile bakır boruyu düzelttim. Düzelip düzelmediğini anlamak için macunu çok ince sürüceksin bakır tabakayı vidalayıp sökeceksin yani bakırın ne kadar bastığını anlayacaksın. Daha sonra da ne kadar basıyorsa ona göre yamultarak düzelteceksin. Mesela benim işlemcim oyunlarda 99 lara çıkıyordu gpu da 90 dan aşşağı düşmüyordu şimdi ise cpu maksimum 65 gpu da 65-70 civarında.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kusura bakma cevap veremedim fazla online olamıyorum. Bakır borunun altına bakır plaka koydum ısınma sorununu büyük ölçüde azalttı.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı