GPU boşta %75 kullanıyor

Turkeriim

Hectopat
Daha fazla  
AMD Radeon RX570 8 GB.
Ryzen 3 1200 AF.
8 GB RAM.
500W PSU.
Sistem özelliklerim böyle. Sorunum ise şu. Ekran kartı boşta iken %75 kullanım yapıyor. Driveri DDU ile sildim, geri yükledim fakat sorun çözülmedi. Oyunlarda herhangi bir FPS kaybı yok. Sizce problem nedir?

Kaspersky ile tam tarama yapın. Daha sonra Malwarebytes indirip onunla da tam tarama yapın. Bitcoin virüsü olabilir. Son zamanlarda crackli bir şey indirdiniz mi?

Cevaplarınız için teşekkür ederim fakat mining ve crackle hiç uğraşmadım genede deneyeceğim
Sistemi büyük ekran TV'de mi kullanıyorsunuz?
Hayır 75hz 22inç monitör
Şimdi baktım amd'den burda GPU kullanımı olması gerektiği gibi fakat görev yöneticisinde niye %75 olabilir ki...

Dosya Ekleri

• Radeon Software 10.01.2021 11_53_34.png
    Radeon Software 10.01.2021 11_53_34.png
    98,6 KB · Görüntüleme: 216
Cevaplarınız için teşekkür ederim fakat mining ve crackle hiç uğraşmadım genede deneyeceğim

Hayır 75Hz 22inç monitör
Şimdi baktım AMD'den burada GPU kullanımı olması gerektiği gibi fakat görev yöneticisinde niye %75 olabilir ki...

Genelde sistemini büyük ekrana bağlayanlar da bu sorun ortaya çıkardı. Görev yöneticisinde masaüstü pencere yöneticisi olarak kullanırdı GPU'yu. Onunda çözümü denetim masasından çözünürlüğü düşürmekti. Umarım çözersiniz hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı