temuge
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Asus Prime B550M-K
Ryzen 5 5600
Rx 6650 xt
Corsair Vengeance RGB RS 3200 Mhz 16X2
WD 1TB SN570
DeepCool CG540 650W
- Meslek
- Öğrenci
Quietmode ile alakası olmadığını ikinci veya üçüncü yazışım olacak ama tekrar yazayım.
Ekran kartım 100 dereceye çıkıyor ve 100 dereceye çıktığını drop yemeden farketmiyorum sonra fanların 0 rpmde olduğunu görüyorum ve bunun ayarını her seferinde değiştirip 3000 rpm seviyesine çekiyorum. Çektikten sonra oyunumu rahatça oynuyorum ve bilgisayarı kapatıyorum.Yeniden açıp oyun oynadığımda ise yine aynı durum oluyor ve aynı işlemleri yapıyorum
Usb ile bağlandığından dolayı çok düşük bir ihtimal yine de buraya yazayım dedim
Ekran kartım 100 dereceye çıkıyor ve 100 dereceye çıktığını drop yemeden farketmiyorum sonra fanların 0 rpmde olduğunu görüyorum ve bunun ayarını her seferinde değiştirip 3000 rpm seviyesine çekiyorum. Çektikten sonra oyunumu rahatça oynuyorum ve bilgisayarı kapatıyorum.Yeniden açıp oyun oynadığımda ise yine aynı durum oluyor ve aynı işlemleri yapıyorum
Pci soketi de dahil olmak üzere herşeyi kontrol ettim ve benim aklıma takılan şey kendime eski cpu fanımdan küçük çaplı bir fan sistemi yaptım ve bunu usb ile psudan güç çekip çalıştırıyorum. Acaba bunu sistemim fan olarak algıladığından dolayı diğer fanların çalışmasını durduruyor olabilir mi?Galiba fanlarınızla veya ekran kartınız ile ilgili bir sorun, fan soketini kontrol edin, PCIe roketinin tam oturduğunu falan kontrol edin hocam. En önemlisi tozlu ise tozunu alın.
Usb ile bağlandığından dolayı çok düşük bir ihtimal yine de buraya yazayım dedim