GPU Kullanımı %0'a düşmesi

Konuyu hortlatmak gibi olucak ama bende de aynı durum sistemim imzada ki sistem ve bu sorun 2 hafta önce başladı.Sistemi topladıgım 1 yıl olucak neredeyse,Battlefield 1 HDD'ye kayıtlı Ets 2,Pubg SSD'ye ve başka oyunlar da GPU kullanımı bir anda 0'a düşüp ekran 3 4 saniye donuyor.Garantileri var servise mi göndersem?

Son düzenleme:
Konuyu hortlatmak gibi olucak ama bende de aynı durum sistemim imzada ki sistem ve bu sorun 2 hafta önce başladı.Sistemi topladıgım 1 yıl olucak neredeyse,Battlefield 1 HDD'ye kayıtlı Ets 2,Pubg SSD'ye ve başka oyunlar da GPU kullanımı bir anda 0'a düşüp ekran 3 4 saniye donuyor.Garantileri var servise mi göndersem?
Dostum merhaba bu konu hakkında konuşabilir miyiz bana mesaj vs. atabiliyorsan ne yaptığına dair?

Dostum merhaba bu konu hakkında konuşabilir miyiz bana mesaj vs. atabiliyorsan ne yaptığına dair?
bu sorun bende de var ekran kartını garantiye gönderdim sorun yok dediler kartı gönderdiler ben de nasıl sorun yok dedim gpu çalışması 0 değer veriyor dedim pc kasasını gönderdim yine sorun yok dediler ne yapacağımı şaşırdım :(

bendede böyle bi sorun var ama bende sürekli %0 1 olduğunu bi kere bile görmedim herşey işlemciye biniyor sanırım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı