Kolay gelsin, BF5'de kartımın tam gücünden yararlanamıyorum sanırım ve videoda da görüldüğü gibi FPS drop sorunu yüzünden oyun oynanmaz halde. Grafikler 1080P Low ayarlar. Ne yapmam lazım ki kartımın gücünden tam yararlanayım?
Buda çektiğim video:
Kolay gelsin, BF5'de kartımın tam gücünden yararlanamıyorum sanırım ve videoda da görüldüğü gibi FPS drop sorunu yüzünden oyun oynanmaz halde. Grafikler 1080P Low ayarlar. Ne yapmam lazım ki kartımın gücünden tam yararlanayım?
Buda çektiğim video:
Ayarları düşürdüğün için ekran kartı kendini daha az kullanıyor işlemciye daha çok yük biniyor ayarları yükseltip oynamayı dene durum düzelmeli. Sisteminin özelliklerini de belirtmen faydalı olur.
D sürücüsüne kurulu, durumu sağlam. Zaten sıkıntı olduğunu nasıl anlayabilirim? Bu gücünden tam yararlanamamamın sebebi disk mi? Ayrıca 4 GB daha RAM alıp 12 GB yapacağım en azından nefes alsın bilgisayar.
Ayarları düşürdüğün için ekran kartı kendini daha az kullanıyor işlemciye daha çok yük biniyor ayarları yükseltip oynamayı dene durum düzelmeli. Sisteminin özelliklerini de belirtmen faydalı olur.
Hocam bir de bu sistem ile Medium ayarlarda 30-40 FPS almam lazım değil mi? Drop'unda izlediğim kadarıyla 2-3 dakika da bir girmesi lazım, doğru mudur?
Buda çektiğim video: