GPU kullanımı %50 sorunu

Makaleler
6
Yer
İzmir-Bayraklı
Daha fazla  
Kolay gelsin, BF5'de kartımın tam gücünden yararlanamıyorum sanırım ve videoda da görüldüğü gibi FPS drop sorunu yüzünden oyun oynanmaz halde. Grafikler 1080P Low ayarlar. Ne yapmam lazım ki kartımın gücünden tam yararlanayım?
Buda çektiğim video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yeni yeni HDD sonuçlarım, ben anlamıyorum siz büyük ustalardan bir yorum bekliyorum. :)
DDU ile kaldırmayı denerken başlatma seçeneği gelmiyor, bunun yüzünden de güvenli moda alamıyorum. Sebebi nedir_
DDU işleminden sonra o inanılmaz FPS drop sorunu çözülmüş oldu. Resimde ki ayarlarda ortalama 35-50 FPS gibi değerler alıyorum, fakat yine de biraz az gibi geldi diğer videolara göre. Zaten bilgisayarımın format zamanı geldi, termal macun yenilemesi yapacağım üstüne RAM takviyesi yapacağım. Önemli olan drop sorunuydu ve çözüldü. Özellikle @CJack60 sana teşekkür ederim işe yaramaz diye yapmadığım çözüm yolunu senin hatırına denedim ve işe yaradı. 1 haftadır kafayı yemiştim. :)

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    101,6 KB · Görüntüleme: 87
  • 2.png
    2.png
    113,8 KB · Görüntüleme: 73
  • 3.png
    3.png
    96,8 KB · Görüntüleme: 78
  • b.png
    b.png
    550,4 KB · Görüntüleme: 67
  • a.png
    a.png
    769,1 KB · Görüntüleme: 72
  • d.png
    d.png
    967 KB · Görüntüleme: 76
  • e.png
    e.png
    660,2 KB · Görüntüleme: 75
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı