Kolay gelsin, BF5'de kartımın tam gücünden yararlanamıyorum sanırım ve videoda da görüldüğü gibi FPS drop sorunu yüzünden oyun oynanmaz halde. Grafikler 1080P Low ayarlar. Ne yapmam lazım ki kartımın gücünden tam yararlanayım?
Buda çektiğim video:
Hocam o zaman da Drop girmese bile 18-29 FPS arası değerler alıyorum bu kez oyun hiç ama hiç oynanmayacak hale geliyor. Birde her saniye Drop girdiğini düşü...
Hocam o zaman da Drop girmese bile 18-29 FPS arası değerler alıyorum bu kez oyun hiç ama hiç oynanmayacak hale geliyor. Birde her saniye Drop girdiğini düşü...
Yeni yeni HDD sonuçlarım, ben anlamıyorum siz büyük ustalardan bir yorum bekliyorum.
DDU ile kaldırmayı denerken başlatma seçeneği gelmiyor, bunun yüzünden de güvenli moda alamıyorum. Sebebi nedir_
DDU işleminden sonra o inanılmaz FPS drop sorunu çözülmüş oldu. Resimde ki ayarlarda ortalama 35-50 FPS gibi değerler alıyorum, fakat yine de biraz az gibi geldi diğer videolara göre. Zaten bilgisayarımın format zamanı geldi, termal macun yenilemesi yapacağım üstüne RAM takviyesi yapacağım. Önemli olan drop sorunuydu ve çözüldü. Özellikle @CJack60 sana teşekkür ederim işe yaramaz diye yapmadığım çözüm yolunu senin hatırına denedim ve işe yaradı. 1 haftadır kafayı yemiştim.
-Oyunun grafiklerini arttırarak gpu binen yükü arttırabilirsin.
-hhd tune sonuçları normal bir sıkıntı yok.
-Grafik sürücünün güncel olmasına dikkat et.