GPU kullanımı bir anda %10'a düşüyor

Dereceyi doğru mu yanlış mı veriyor emin değilim ama çok düşük bir hızda çalışıyor ve çok büyük ihtimalle macun yenilenmesiyle çözülecek.

Dereceyi doğru mu yanlış mı veriyor emin değilim ama çok düşük bir hızda çalışıyor ve çok büyük ihtimalle macun yenilenmesiyle çözülecek.
Bir kere alayım kaliteli olsun derseniz Thermal Grizzly öneririm fakat pahalı oluyor. Ortalama bir şey için Arctic MX4 iyidir. Cooler Master MasterGel'de kullandım o da iyi. Diğer markaları bilmiyorum maalesef.

O makinede nasıl oc yapabiliyorsun ya afterburner ile yapma gpu ya kalıcı hasar verirsin anakartın desteği yok ve laptoplar o.c için desteği çok üst seviye makinelerde var.Senin makinede oc desteği yok anakarttaki beslemeye zarar verirsin.

Anladım normal masaüstü bilgisayardaki gibi macun işlemi uygulasak düzelir o zaman. Çok teşekkür ediyorum.
Tabi ki laptop'un da macununu belirli aralıklarla yenilemek lazım.
İşlemciye OC yapamaz zaten. GPU'ya yapıyordur. Afterburner ile yapılıyor.

Direkt eski haline getirdim 90 dereceyi görünce

Direkt eski haline getirdim 90 dereceyi görünce
O yüzden drop yaşıyorsun voltaj ve watt ayarını dengeleyemediği için makine bir anda hz düşüklüğü yapıyor aman deyim sen termal macununu yenile ve standart ayarlarda devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…