erdem sümer Kilopat Katılım 1 Kasım 2015 Mesajlar 420 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #21 Fearain dedi: şu anlık %80 %90 işlemci kullanımında 80 dereeceyi görüyor zarar vermez değil mi? Genişletmek için tıkla... Laptoplarda yük altında normal ama boşta değil
Fearain dedi: şu anlık %80 %90 işlemci kullanımında 80 dereeceyi görüyor zarar vermez değil mi? Genişletmek için tıkla... Laptoplarda yük altında normal ama boşta değil
Fearain Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 546 Çözümler 2 Yer Wall Maria Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #22 erdem sümer dedi: O yüzden drop yaşıyorsun voltaj ve watt ayarını dengeleyemediği için makine bir anda hz düşüklüğü yapıyor aman deyim sen termal macununu yenile ve standart ayarlarda devam et. Genişletmek için tıkla... Önümüzdeki hafta değiştireceğim bir de Afterburner üzerinden resetledim uyguladım OC etkisi kalma ihtimali yoktur değil mi?
erdem sümer dedi: O yüzden drop yaşıyorsun voltaj ve watt ayarını dengeleyemediği için makine bir anda hz düşüklüğü yapıyor aman deyim sen termal macununu yenile ve standart ayarlarda devam et. Genişletmek için tıkla... Önümüzdeki hafta değiştireceğim bir de Afterburner üzerinden resetledim uyguladım OC etkisi kalma ihtimali yoktur değil mi?
Süleyman Yusuf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 4.307 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mart 2022 #23 Fearain dedi: Önümüzdeki hafta değiştireceğim bir de Afterburner üzerinden resetledim uyguladım OC etkisi kalma ihtimali yoktur değil mi? Genişletmek için tıkla... Yoktur.
Fearain dedi: Önümüzdeki hafta değiştireceğim bir de Afterburner üzerinden resetledim uyguladım OC etkisi kalma ihtimali yoktur değil mi? Genişletmek için tıkla... Yoktur.
Fearain Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 546 Çözümler 2 Yer Wall Maria Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #24 Süleyman Yusuf dedi: Yoktur. Genişletmek için tıkla... Tekrardan teşekkür ederim peki bu vram kullanmama olayı da mı buna bağlı? Fearain dedi: Tekrardan teşekkür ederim peki bu vram kullanmama olayı da mı buna bağlı? Genişletmek için tıkla... 2GB VRAM üzerinden 600MB kullanımda
Süleyman Yusuf dedi: Yoktur. Genişletmek için tıkla... Tekrardan teşekkür ederim peki bu vram kullanmama olayı da mı buna bağlı? Fearain dedi: Tekrardan teşekkür ederim peki bu vram kullanmama olayı da mı buna bağlı? Genişletmek için tıkla... 2GB VRAM üzerinden 600MB kullanımda
Süleyman Yusuf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 4.307 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mart 2022 #25 Fearain dedi: Tekrardan teşekkür ederim peki bu vram kullanmama olayı da mı buna bağlı? Genişletmek için tıkla... Vram kullanımı sizin ayarlayabileceğiniz bir şey değil. Oyunun grafik ayarları ve çözünürlüğe bağlı. Aynı zamanda oyundan oyuna da değişen bir şey.
Fearain dedi: Tekrardan teşekkür ederim peki bu vram kullanmama olayı da mı buna bağlı? Genişletmek için tıkla... Vram kullanımı sizin ayarlayabileceğiniz bir şey değil. Oyunun grafik ayarları ve çözünürlüğe bağlı. Aynı zamanda oyundan oyuna da değişen bir şey.
erdem sümer Kilopat Katılım 1 Kasım 2015 Mesajlar 420 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #26 Fearain dedi: Önümüzdeki hafta değiştireceğim bir de Afterburner üzerinden resetledim uyguladım OC etkisi kalma ihtimali yoktur değil mi? Genişletmek için tıkla... Yok sıfırlamıştır afterburner da ayarlar kısmından gelişmiş hız aşırtmayı açtıysan onu da kapat
Fearain dedi: Önümüzdeki hafta değiştireceğim bir de Afterburner üzerinden resetledim uyguladım OC etkisi kalma ihtimali yoktur değil mi? Genişletmek için tıkla... Yok sıfırlamıştır afterburner da ayarlar kısmından gelişmiş hız aşırtmayı açtıysan onu da kapat
Fearain Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 546 Çözümler 2 Yer Wall Maria Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #27 Süleyman Yusuf dedi: Vram kullanımı sizin ayarlayabileceğiniz bir şey değil. Oyunun grafik ayarları ve çözünürlüğe bağlı. Aynı zamanda oyundan oyuna da değişen bir şey. Genişletmek için tıkla... Tamamdır farklı oyunlarda da test etmem gerekiyor o zaman her şey için teşekkür ederim ikinize de hayırlı geceler dilerim
Süleyman Yusuf dedi: Vram kullanımı sizin ayarlayabileceğiniz bir şey değil. Oyunun grafik ayarları ve çözünürlüğe bağlı. Aynı zamanda oyundan oyuna da değişen bir şey. Genişletmek için tıkla... Tamamdır farklı oyunlarda da test etmem gerekiyor o zaman her şey için teşekkür ederim ikinize de hayırlı geceler dilerim
erdem sümer Kilopat Katılım 1 Kasım 2015 Mesajlar 420 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #28 Teşekkürler iyi geceler