GPU kullanımı düştü

Sercan007

Centipat
Merhaba. Normalde Valorant'ta ben sistemim CPU %40, GPU %80-100 arası kullanırdı ve sıcaklığı 75 olurdu ama şu anda nedense GPU kullanımı %20'lerde, CPU kullanımı %70'lerde ve ekran kartı 58 derece. Sanki CPU yönetiyor oyunu ama daha düne kadar tam tersi idi. GPU'ya ne oldu birden?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Normalde Valorant'ta ben sistemim CPU %40, GPU %80-100 arası kullanırdı ve sıcaklığı 75 olurdu ama şu anda nedense GPU kullanımı %20'lerde, CPU kullanımı %70'lerde ve ekran kartı 58 derece. Sanki CPU yönetiyor oyunu ama daha düne kadar tam tersi idi. GPU'ya ne oldu birden?

Oyun içi grafik ayarlarını yükseltmeyi deneyin.

Şu anda Valorant'da fark ettim diğer oyunları denemedim ekran kartı RX570 işlemci R3 3100 FPS 120-160 arası normal mi?
Valorant'ı benzer bir sistemle oynamadığım için net bir şey söyleyemem. Önceden aldığın FPS değerleri neydi? Onlara göre düşükse normal değil.

Valorant'ı benzer bir sistemle oynamadığım için net bir şey söyleyemem. Önceden aldığın FPS değerleri neydi? Onlara göre düşükse normal değil
Gerçekten hatırlamıyorum ama 180 falandı bı tık düşmüş sanki ama şimdi Hitman absolution girdim onda gpu tam %100 kullandı gayette temiz çalıştı ekran kartı sanırım valoran çok islemxi istiyen bı oyun yada valoranti ayarlarında sıkıntı var

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı