GPU olmadan Twitch yayını yapılır mı?

Krmdmrz

Hectopat
Arkadaşlar benim merak ettiğim konu şu: i5 10400 işlemci kullanıyorum ve hala bir GPU bulamadığım için UHD 630 kullanıyorum, RAM miktarım da 16 GB. Valorant oynarken yaptığım bazı ayarlar sayesinde 140 FPS'e kadar almayı başardım. İşlemci kullanımım %12 civarlarında dolaşıyor. Twitch konusunda çok bir bilgim yok, eğlencesine yayın açmayı düşünüyorum. Sizce yayın açabilir miyim? İşlemci üzerinden yayın açılabiliyormuş, bir sıkıntı olur mu yoksa başarabilir miyim? Upload hızım ortalama 4.5-5 arasında. Eğer olur derseniz hangi çözünürlük hangi ayarlarda olur?

İşlemci üzerinden açarsan yayını olur.

İnternet kafeci bir abim var, sisteminde RX560 vardı ve yetersiz kalıyordu RX470 alınca sorun düzelmişti. Oyun yayınında sıklıkla drop olabilir.

Beni de kuşkulandıran durum sürekli drop yemek. İnternette pek bir şey bulamadım sadece işlemci ile yayın açınca işlemci %15 daha fazla kullanılıyormuş genelde bunu yazmışlar sadece. Tam olarak nasıl ayarlar yapmam gerektiğini de bilmediğim için önce bir sormam istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…