GPU sorunu

karacac

Centipat
Arkadaşlar ben bilgisayarımı Mart'ın 3'ünde aldım ve mesela GTA veya Hitman veya Assassin's Creed bu tür oyunları açıyorum ve 5 dakika sonra bilgisayar kendini kapatıyordu. Ben de aldığım yere İncehesap sitesine gönderdim kargoyla ilk başta ekran kartı değişildi sonra sorun çözüldü deyip yolladılar ve o günün ardından 1 hafta önce yine aynısı oldu ve yine gönderdim bu sefer de GPU arızalıymış onu değiştirdiler gönderdiler ve masaüstüne bu resimleri koymuşlar. Ben çok anlamadığım için sizlere sormak istedim resimleri. Bilgisayarım elime dün ulaştı kargodan ilk taktığımda dün akşam yine oyuna girdim kapandı ama daha sonra bir daha girdim ve şimdiye kadar kapanma olmadı. Bir daha kırmızı ile işaretlemiş ayrı ayrı destek ekibi resimlerde ben anlamadığım için sizlere sormak istedim.

4e282f6c-3340-4bc7-a742-a73a1e19f3c9.jpg

725d5c22-c3e6-4494-af49-e76e3b34dd20.jpg

753d92f8-9ed5-4ffe-89e9-57cab20951fa.jpg

c7124e29-3cf2-43a1-9164-d1ce5761bb91.jpg

Dostum ekran kartını oyunlarda ve benchmark testlerinde denemişler ve gerekli yazılımla ekran kartının performansını görüntülemişler.. görünene göre herhangi bir sıkıntısı yok.. işaretlenmiş yerler ise oyunda veya benchmark testlerinde geçirdikleri zaman..

Ekran kartınızın test sonuçlarını atmışlar bir problem olmadığını göstermek istemişler. Kartınız sağlıklı gözüküyor. Emin olmak isterseniz OCCT programını indirip GPU:3D testini yapabilirsiniz.
GPU ile ekran kartı aynı şey bu arada.

Ama dün gece oyun oynarken yine kapandı birkere sadece ve şimdiye kadar da bir daha kapanmadı bir de şunu sormak istiyorum oyun oynarken fan hızı 3binlere kadar çıkıyor sıcaklıkta 63 oluyor yukarı çıkmıyor bir şey olur mu?
Ekran kartınızın test sonuçlarını atmışlar bir problem olmadığını göstermek istemişler. Kartınız sağlıklı gözüküyor. Emin olmak isterseniz OCCT programını indirip GPU: 3D testini yapabilirsiniz.
GPU ile ekran kartı aynı şey bu arada.

Peki bu ekran kartının fanı 3 bin oluyor oyun oynarken ölçümlerde görüyorumda fazla mı sizce o yoksa normal mi?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı