Çözüldü GPU sürücüsü güncellendikten sonra USB portları problem çıkartmaya başladı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba, dün akşam NVIDIA RTX 3060 ekran kartımın driverını NVIDIA uygulaması üzerinden son sürümüyle güncelledim. Ondan sonra önce USB porta bağlı olan internet adaptörümde kesintiler başladı ve durdu. Ardından başka bir USB porta bağlı olan Bluetooth adaptörümde kesintiler başladı ve en son ekranda şu tarz hatalar almaya başladım.

20250627_011817.jpg

Yardımlarınız bekliyorum, teşekkürler.

Son düzenleme:
Çözüm
Merhaba, dün akşam NVIDIA RTX 3060 ekran kartımın driverını NVIDIA uygulaması üzerinden son sürümüyle güncelledim. Ondan sonra önce USB porta bağlı olan internet adaptörümde kesintiler başladı ve durdu. Ardından başka bir USB porta bağlı olan Bluetooth adaptörümde kesintiler başladı ve en son ekranda şu tarz hatalar almaya başladım.

Eki Görüntüle 2521528

Eski güncellemeye geri dönün. Anlaşılan sorun yeni güncellemeyle alakalı.

Eki Görüntüle 2521528

Eski güncellemeye geri dönün. Anlaşılan sorun yeni güncellemeyle alakalı.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı