GPU Tweak ile yapılan O.C

Pastacila

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar gtx 760 dcu2 top aldım.ASUS Gpu Tweak ile O.C yapsam ne kadar farkettirir ve ayarları yavaş yavaş mı yukarı çekmeliyim yoksa direk maxlayabilir miyim?

Dosya Ekleri

• adsızzz.png
    adsızzz.png
    190,5 KB · Görüntüleme: 589
Şuan o karta o.c çok saçma. Zaten her oyun ULTRA açıyor. Hele ki bilmiyorsanız karta yazık olur. Boş verin. Hiç gerek yok. Ama şunu söylemeliyim direk max. yapılmaz. Yavaş yavaş yapılır.

Anladım teşekkürler hiç ellemıyorum o zaman :D:D Peki karta sizce sıvı sogutma gereklı mı ıslemcıye yapıcam ama ekran kartı biraz daha masraflı

İlla ki yapmak istiyorsanız. Gpu Tweak ile altta sayılar yazıyor. En son G yazısı var. Ona tıklayın ve kaydet yapın. Artık kartınız otomatik o.c olmuştur. Yani Msi ' da olduğu gibi otomatik Gaming Mode alıyor. Sizin ayar yapmanıza gerek kalmıyor. Çokta yapmıyor az bir şey arttırıyor. Bence yeterli. Fazlası zarar.

Aynı karta elemanın biri yavaş yavaş yükseltip save yapa yapa maxladı en son oyunlar acılmadı res attı pc ye oyle acıldı bunun sebebı nedir peki :D

Anladım cok tesekkürler

Ya aklıma bişey takıldı yine soruyorum videoda adam azar azar arttırıp max yapıp saveliyor oyuna girmeye calısınca girmiyor hiçbir oyuna.PC resleyince girebiliyor bunun sebebı nedir pekı

Hocam konu biraz eski ama ben şimdi 570Tİ STRİX versionunda herşeyi sona getirmiştim memory clock geri düştü eski değerine sonra diğerleri maxda kaldı ekran dondu ve saçma sapan yeşil birşeyler belirdi bende hemen fişi çektim :D karta kalıcı bir hasar vermişmiyimdir? bunu 2 kere yaptım herşey meraktan :( ..

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı