berkincakir1 Centipat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 12 24 Nisan 2020 #1 GPU-Z'de render test yaparken GPU kullanımı yer yer düşmekte bunun sebebi ne olabilir? Durumla alakalı şu görselleri de paylaşmak isterim. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Nisan 2020
GPU-Z'de render test yaparken GPU kullanımı yer yer düşmekte bunun sebebi ne olabilir? Durumla alakalı şu görselleri de paylaşmak isterim.
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 24 Nisan 2020 #2 Önemli olan GPU ve Memory clockun dalgalanmaması. Sıcaklıklarınız da çok güzel. hayırlı olsun diyelim. Artı 0 Eksi
Önemli olan GPU ve Memory clockun dalgalanmaması. Sıcaklıklarınız da çok güzel. hayırlı olsun diyelim.
KS KS berkincakir1 Centipat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 12 24 Nisan 2020 #3 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Önemli olan GPU ve Memory clockun dalgalanmaması. Sıcaklıklarınız da çok güzel. Hayırlı olsun diyelim. Genişletmek için tıkla... Oyunlarda arada FPS dropları yaşıyorum. Bunun sebebini buna bağlamıştım ama. GTA oynarken de arada GPU kullanımı düşmekte. Sorun yaratır mı? Artı 0 Eksi
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Önemli olan GPU ve Memory clockun dalgalanmaması. Sıcaklıklarınız da çok güzel. Hayırlı olsun diyelim. Genişletmek için tıkla... Oyunlarda arada FPS dropları yaşıyorum. Bunun sebebini buna bağlamıştım ama. GTA oynarken de arada GPU kullanımı düşmekte. Sorun yaratır mı?