GPU'da güncellik mi, performans mı?

Gecen Vatan aksam indiriminden arkadas PSU almisti. Kutusu yipranmis ve urun icerigi eksik gelmisti. Forumda konusunu bulabilirsin. Vatan iade edilmis urunleri, acilmis urunleri felan da satiyor. Dedigim gibi tek akilli o gitsin alsin R9 285'ini.

Burada haklı olup olmadığın umrumda değil. Ben düşüncemi belirttim. Sen de saygı göstermek zorundasın. Burada güncel bağnazlığı yapıp bütün foruma hakaret etmişim gibi göstermen seni teknoloji dahisi yapmıyor. İmla kurallarına dikkat et de hem Türkçeyi katledip hem de elâleme yaşını belli etme.

@CJack60

Evet kardeşim onu şimdi gördüm. Daha iyi bir seçim olabilir o.

Turkce kurallarina sonuna kadar uyuyorum zaten. Uymasam herhalde su anaka kadar 1180 ceza yemistim (Ilk 20 mesajda bilmiyordum forum kurallarini ceza yiyordum, suan 1200 mesaj o yuzden 1180 yazdim :D.). Telefondan girdigim icin ç, ı, ş, ğ VS. gibi harfler yazmak baya zor. Bu yuzden direk i, s, c, g yaziyorum ve bu forum kurallarina aykiri degil. Daha yeni uye olmussun benim forum kurallarina uymadigimi iddea ediyorsun.

Turkce kurallarina sonuna kadar uyuyorum zaten. Uymasam herhalde su anaka kadar 1180 ceza yemistim (Ilk 20 mesajda bilmiyordum forum kurallarini ceza yiyordum, suan 1200 mesaj o yuzden 1180 yazdim :D.). Telefondan girdigim icin ç, ı, ş, ğ VS. gibi harfler yazmak baya zor. Bu yuzden direk i, s, c, g yaziyorum ve bu forum kurallarina aykiri degil. Daha yeni uye olmussun benim forum kurallarina uymadigimi iddea ediyorsun.

Ahlakı foruma kayıt olma süresi ile mi ölçüyorsun? Bunun benim ilk hesabım olmadığını ve benim 2 senedir forumu takip etmediğimi nerden biliyorsun?

Bir de Türkçeyi düzgün mü kullanıyordun? Komik değil.

Ahlaki forum kayit suren ile olcmuyorum bitarafina cekme. Forum kurallarini yeni uye olanlar bilmiyor genelde bu yuzden yazdim ahlak ne alaka?
Aynen Turkce'yi gayet iyi kullaniyorum. Belirttigim gibi telefonda oldugum icin bazi harfleri yazamiyorum. Sanane hem bundan? Sabir cektiriyorsun insana.

Forumu 2 senedir girsen bilirdin R9 285 almaman gerektigini. Cok komik.

Ahlaki forum kayit suren ile olcmuyorum bitarafina cekme. Forum kurallarini yeni uye olanlar bilmiyor genelde bu yuzden yazdim ahlak ne alaka?
Aynen Turkce'yi gayet iyi kullaniyorum. Belirttigim gibi telefonda oldugum icin bazi harfleri yazamiyorum. Sanane hem bundan? Sabir cektiriyorsun insana.

Forumu 2 senedir girsen bilirdin R9 285 almaman gerektigini. Cok komik.
Forumda ben de eski - yeni mimari tartışmalarına girdim merak etme.
Burası da meyhane değil! O argo sözcüklerini kendine sakla.
Daha fazla münakaşaya da gerek yok sanırım. Daha az diklenmeye bak...

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı