Çözüldü GPU'yu 100% kullanırsak ne olur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

imanlianimeci

Centipat
Daha fazla  
Selam ben laptop kullanıyorum ekran kartım GTX 1650 God of War oynamak istediğimde GPU %99 kullanılıyor, bunun bir zararı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Abi ben laptop kullanıyorum da, 80- 90- 100 falan çıkıyor cogu zaman. Sıkıntı olur mu?
100'e çıkıyorsa yakında yanar bilgisayarınız diye düşünüyorum (ekran kartı). Haberiniz olsun termal macun yenileyin ve temizliğini yapın.

suan hiç birşey yapmıyorum 83 laptopumu nasıl temizlerim
En son ne zaman termal macun yenilediniz hem işlemci hem de ekran kartı için?
Bu 6 7 ayı geçtiyse artık yenileme ve laptopunuzu temizleme vakti geldi demektir.
Ayrıca sanırım laptopunuz alttan soğutmalı bundan dolayı kullanırken ekran kısmın altına ve soğutmanın bulunduğu yerin yanına ayaklık gibi birşey eklerseniz daha rahat soğuyabilir. Veya bir buz + havlu üstüne yatıradabilirsiniz :D

Şu an hiçbir şey yapmıyorum 83. Laptopumu nasıl temizlerim?
Hocam bir şey bilmiyorsanız konu hakkında bulaşmayın. Daha da kötü olur. Servise götürün ancak Istanbul gibi çok fazla kar amacı güden ve malzemeden kısan bir şehirdeyseniz (genel konuşuyorum yanlış olabilir) adamın başında durup bilgisayarınızı temizlerken sadece izlemenizde fayda var.

En son ne zaman termal macun yenilediniz hem işlemci hem de ekran kartı için?
Bu 6 7 ayı geçtiyse artık yenileme ve laptopunuzu temizleme vakti geldi demektir.
Ayrıca sanırım laptopunuz alttan soğutmalı bundan dolayı kullanırken ekran kısmın altına ve soğutmanın bulunduğu yerin yanına ayaklık gibi bir şey eklerseniz daha rahat soğuyabilir. Veya bir buz + havlu üstüne yatıradabilirsiniz :D

Hocam ben şu an buz koydum şimdi God of War'a giriyorum son durumu size acıklıyacagım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı