Bunlar nokta skatez mi?![]()
ESPTiger ICE V2 Mouse Skates
Bu ürün, yüksek saflıkta PTFE malzemeden üretilmiş olup, pürüzsüz ve düz bir yüzeye sahiptir. 2.5D kavisli kenar tasarımı, yüzeyi aşınmalara karşı korur. Anti-collapse dolgu malzemesi, daha iyi bir destek sağlar. Ayrıca, 3M yapışkan kullanılarak ürünün yerinden kayması veya çıkması önlenmiştir...wraithesports.com
![]()
ESPTiger Snow Mouse Skates
Bu ürün, yüksek saflıkta PTFE malzemeden üretilmiş olup, mousepad yüzeyiyle temas alanını azaltarak genel sürtünmeyi azaltan kar tanesi deseninde çıkıntılı yüzeye sahiptir. İnce dokulu yüzeylerde Snow, doku geri bildirimini vurgulayarak Ice'a kıyasla biraz daha kontrollü hissettirir. Daha az...wraithesports.com
Bunlar nokta skatez mi?
Dot skatez istemiyorum normal olanlardan istiyorum, bunlar öyle heralde bazıları dot skatez fotoğrafları atmışta yorumlara o yüzden dedim.Hayır direkt GPX için skatez bunlar. Dot skatez istediğinizi belirtmediğiniz için bunları attım dot istiyorsanız Wraith'de iki tane xraypad stokta sadece ya da Wraith'in kendi ürettiği skatezleri alabilirsiniz.
Universal dot türünde alan kullanıcıların yorumları o zaten seçeneklere bakarsanız birçok fare modeli için özel olarak kesilmiş skatez seçeneklerini görebilirsiniz.Dot skatez istemiyorum normal olanlardan istiyorum, bunlar öyle heralde bazıları dot skatez fotoğrafları atmışta yorumlara o yüzden dedim.
Tamamdır çok teşekkürler.Universal dot türünde alan kullanıcıların yorumları o zaten seçeneklere bakarsanız birçok fare modeli için özel olarak kesilmiş skatez seçeneklerini görebilirsiniz.
Bu arada hangisi daha iyi?Universal dot türünde alan kullanıcıların yorumları o zaten seçeneklere bakarsanız birçok fare modeli için özel olarak kesilmiş skatez seçeneklerini görebilirsiniz.
Bu arada hangisi daha iyi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.