GPX mouse skatezleri nereden alınabilir?

aidenzw

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, GPX için uygun mouse skates’leri nereden alırım? Wraith’te tükenmişler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bunlar nokta skatez mi?

Hayır direkt GPX için skatez bunlar. Dot skatez istediğinizi belirtmediğiniz için bunları attım dot istiyorsanız Wraith'de iki tane xraypad stokta sadece ya da Wraith'in kendi ürettiği skatezleri alabilirsiniz.
Dot skatez istemiyorum normal olanlardan istiyorum, bunlar öyle heralde bazıları dot skatez fotoğrafları atmışta yorumlara o yüzden dedim.

Dot skatez istemiyorum normal olanlardan istiyorum, bunlar öyle heralde bazıları dot skatez fotoğrafları atmışta yorumlara o yüzden dedim.
Universal dot türünde alan kullanıcıların yorumları o zaten seçeneklere bakarsanız birçok fare modeli için özel olarak kesilmiş skatez seçeneklerini görebilirsiniz.

Universal dot türünde alan kullanıcıların yorumları o zaten seçeneklere bakarsanız birçok fare modeli için özel olarak kesilmiş skatez seçeneklerini görebilirsiniz.
Tamamdır çok teşekkürler.

Bu arada hangisi daha iyi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı