Grafik tablet kullanımı zor mu?

salvaa

Centipat
Daha fazla  
Grafik tablet kullanımı zor mu? Ders çalışmak için kullanacağım. Normal kalemli tablet önerdiler fakat onların da fiyatı grafik tablete göre bir hayli fazla. Grafik tablet işimi görür mü? Sadece ders çalışmak için kullanacağım.

Grafik tablet kullanımı zor mu? Ders çalışmak için kullanacağım. Normal kalemli tablet önerdiler fakat onların da fiyatı grafik tablete göre bir hayli fazla. Grafik tablet işimi görür mü? Sadece ders çalışmak için kullanacağım.
Ekranlı grafik tablet alacaksan resim yapmaya da alıştır kendini. Grafik tabletten kastın yalnızca ekransız olanlarsa kullanımı oldukça kolay ekranında zaten imleç oluyor bazı kalemlerin basım aralığı daha çok bazıların daha kısa oluyor fakat güzeldir ve kolaydır.

Tek sıkıntın belki biraz gecikme olabilir oda pc özelliklerine bağlı.

İşini görür benim arkadaş da küçük bi çizim tableti almıştı direkt pdflere çiziyordu bilgisayardan öyle çalışıyordu. Bir de o en dandiklerinden almıştı söylediğine göre. Kullanımı da kolay mouse yerine kalemle çiziyorsun işte hocam.

İşini görür hocam. Ben fizikten özel ders alıyordum ve hoca bana dersi anlatırken bilgisayardan PDF açıyor, grafik tabletten kalemle pdfe yazı yazarak anlatıyordu dersi.

O yüzden işe yarar bence. İstiyorsan sana hocanın yazılarını ve çizimlerini atabilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı