Grafik tablet önerisi

6.5 inç aldım hocam. Dijital tasarım için öğretici videolar çeken bir kanal öneriniz var mıdır?

Bu konuyla alakalı yeni içerik üreticilerini tanımıyorum hocam, fakat beğeni ve izlenme sayısına göre ne kadar eğitici olduğunu anlayabilirsiniz. 6.5 inç alın dememin sebebi diğer seçenek farklı bir gaomon tablete ait.

Arkadaşlar hem amatör bir şekilde resim çizmek hem de soru çözmek için almak istiyorum. Yaklaşık 1000 liralarda önerilerinize açığım. Aklımda gaomon S620 var. Siz ne önerirsiniz? Ayrıca gaomon S620'yi önerir misiniz?
Tam aynı sebepten Wacom Small aldım, çok memnunum, 1300 lira bandında şuan. Öneririm.

Gaomon S620 alın.
Bunların kalem ucu hızlı körelmiyor mu? Genelde yanlarında ekstradan 4 tane falan kalem ucu gönderirler.

@676478 Kullanım şekline ve tablet yüzeyine bağlı. Uzun süreli, bastırarak kullanırsan tabiki aşınır. Ayrıca Gaomon G620, One By Wacom Small (CTL-472)'e göre basınç hassasiyeti, 4 adet tuşu, android uyumu ve arkadaşın bütçesi için daha uygun. Arkadaş 1000 TL demiş. Sizinki 1340 TL olup 34% daha fazla bütçe önermişsiniz.

Tam aynı sebepten Wacom Small aldım, çok memnunum, 1300 lira bandında şu an. Öneririm.

Bunların kalem ucu hızlı körelmiyor mu? Genelde yanlarında ekstradan 4 tane falan kalem ucu gönderirler.

Hocam Wacom One By Small çizim için iyi bir tercih değil. İntuos serisi alınmalı, ctl4100 vb. ve uçlar hızlı erimez, Gaomon'un yanında 10 ya da 20 kalem ucu var. Wacom'da ise 4.

Intuos serisi Wacom'un üst seviye serisidir, genel olarak 2700-3500 bandında small versiyonu. Wacom'dan çizim için bir tablet alınacaksa ıntuos serisi olmalı. Kendim de eski ıntuos serisinden bir tablet kullanıyorum, elimde One by small da var fakat eski seri olmasına rağmen daha iyi hissettiriyor çizim yaparken.

Hocam Wacom One By Small çizim için iyi bir tercih değil. İntuos serisi alınmalı, ctl4100 vb. ve uçlar hızlı erimez, Gaomon'un yanında 10 ya da 20 kalem ucu var. Wacom'da ise 4.

Intuos serisi Wacom'un üst seviye serisidir, genel olarak 2700-3500 bandında small versiyonu. Wacom'dan çizim için bir tablet alınacaksa ıntuos serisi olmalı. Kendim de eski ıntuos serisinden bir tablet kullanıyorum, elimde One by small da var fakat eski seri olmasına rağmen daha iyi hissettiriyor çizim yaparken.

Hocam gaomon S620 de uçlar kaç ayda erir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı