Grafik tablet önerisi

Hiç grafik tablet kullanmadım.
Blender ve çizim için almayı düşünüyorum. Ama fiyat ve ekran büyüklüğünden emin olamadım. 2K bandında ne önerirsiniz? @enzyyx

Bu fiyat bandında alınabilecek bir model olduğunu düşünmüyorum, daha ucuza kapatmak isterseniz gaomon S620 alabilirsiniz. Bütçe sorun değilse farklı bir siteden CTL4100 almanızı öneririm, burayı hiç kullanmadım, güvenilir olup olmadığını bilmiyorum. Ekran demişsiniz fakat bu tabletlerde herhangi bir ekran yok, biliyorsunuzdur diye düşünüyorum.

Butceniz var ise bunu almanızı oneririm acikcasi.

Arkadaşlar merhaba sızlerden bir konuda destegınıze ihtiyacım var ben unv ogrencısıyım fotokopılere para yetısmıyor ve altından kalkamıyorum. Hometech(alfa10TB) marka tabletım var o tablette elımdeki PDF'lerın ustune cızım yapabılecegım ve PDF uzerınde soru cozebıleceğim kullanışlı dayanıklı bana önerebileceğiniz bır grafık tablet var mı?..hıc grafık tablet deneyımım olmadı ama kalemle calısmayı cok seven bır model ogrencıyım ..pdf uzerınden cızım yapmak ve soru cozmek onları kayıt edıp bı sonrakı gun tekrar devam etmek benm ıcın cok onemlı...bana yardımcı olur musunuz..fıyat skalası ogrencı dostu olsun..

Arkadaşlar merhaba sızlerden bir konuda destegınıze ihtiyacım var ben unv ogrencısıyım fotokopılere para yetısmıyor ve altından kalkamıyorum. Hometech(alfa10TB) marka tabletım var o tablette elımdeki PDF'lerın ustune cızım yapabılecegım ve PDF uzerınde soru cozebıleceğim kullanışlı dayanıklı bana önerebileceğiniz bır grafık tablet var mı? Hiç grafık tablet deneyımım olmadı ama kalemle calısmayı cok seven bır model ogrencıyım. PDF uzerınden cızım yapmak ve soru cozmek onları kayıt edıp bir sonrakı gun tekrar devam etmek benm ıcın cok onemlı...bana yardımcı olur musunuz? Fıyat skalası ogrencı dostu olsun.

Xppen ya da gaomon S620 alabilirsiniz, Android desteği de bulunuyor bu modellerde.

Xppen ya da gaomon S620 alabilirsiniz, Android desteği de bulunuyor bu modellerde.
Hocam merhabalar sizi dinleyerek gaomon aldım ürün Amazon dan aldığım için yeni geldi elime.. sabahtan beri YouTube Lara bakıyorum naisl.kullanacagim.diye..simdi benim bu ürün almamda amacım Adobe PDF üzerine yazii yazmak soru.cozmek daha evvel dediğim.gibi fotokopi maliyetinden dolayı bu ürün aldım.. hocam kurulumu yaptım ama PDF de işaretleme yapamıyorum isaretlemiyor PDF i yada PDF i karalayamiyorum ..ne yapmam lazım beni bilgilendirebilir mısınız

Hocam merhaba sizi dinleyerek gaomon aldım ürün Amazon'dan aldığım için yeni geldi elime. Sabahtan beri YouTube'lara bakıyorum naisl. Kullanacagim. Diye. Simdi benim bu ürün almamda amacım Adobe PDF üzerine yazii yazmak soru. Cozmek daha evvel dediğim. Gibi fotokopi maliyetinden dolayı bu ürün aldım. Hocam kurulumu yaptım ama PDF de işaretleme yapamıyorum isaretlemiyor PDF'i ya da PDF'i karalayamiyorum. Ne yapmam lazım beni bilgilendirebilir mısınız?

Farklı bir uygulama ile işaretleme yapmayı denediniz mi? Tabletin sol kısmındaki ufak bir alanı telefonunuz ya da tabletinizde kullanabiliyorsunuz, imleç işareti çıkıyor mu tablette herhangi bir hareket yaptığınız zaman? Tabletin Android sürümü nedir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı