ZEROX67
Hectopat
Yüzeyindeki pürüzlerden mi bahsediyorsunuz?
Hayır. Kalemin ucu yapıyor.
Yüzeyindeki pürüzlerden mi bahsediyorsunuz?
Hayır. Kalemin ucu yapıyor.
Hiç grafik tablet kullanmadım.Wacom Intuos Small (CTL-4100K-N) | Wacom Store, Wacom Grafik Tabletler ve Malzemeleri Yetkili Satıcısı
Grafik tablet online satış mağazası, Wacom Markalı Grafik Tablet, İmza Tableti, Intuos, Intuos Pro, Cintiq, Cintiq Pro, Wacom One, One by,store.wacomturkiye.com
Blender ve çizim için almayı düşünüyorum. Ama fiyat ve ekran büyüklüğünden emin olamadım. 2K bandında ne önerirsiniz? @enzyyx
Arkadaşlar merhaba sızlerden bir konuda destegınıze ihtiyacım var ben unv ogrencısıyım fotokopılere para yetısmıyor ve altından kalkamıyorum. Hometech(alfa10TB) marka tabletım var o tablette elımdeki PDF'lerın ustune cızım yapabılecegım ve PDF uzerınde soru cozebıleceğim kullanışlı dayanıklı bana önerebileceğiniz bır grafık tablet var mı? Hiç grafık tablet deneyımım olmadı ama kalemle calısmayı cok seven bır model ogrencıyım. PDF uzerınden cızım yapmak ve soru cozmek onları kayıt edıp bir sonrakı gun tekrar devam etmek benm ıcın cok onemlı...bana yardımcı olur musunuz? Fıyat skalası ogrencı dostu olsun.
İlk defa kullanacağım için önerdiğiniz ucuz ürünü alacak gibiyim. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07R77SNX9/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A2KWEY72NHXCVE&th=1 ilerleyen süreçte https://www.hepsiburada.com/wacom-c...KHoYzm-F3yPMdfqhFlXh_y7TmIu-AzyxoC00IQAvD_BwE geçebilirim. Öneriniz için teşekkür ederim. @enzyyx
Hocam merhabalar sizi dinleyerek gaomon aldım ürün Amazon dan aldığım için yeni geldi elime.. sabahtan beri YouTube Lara bakıyorum naisl.kullanacagim.diye..simdi benim bu ürün almamda amacım Adobe PDF üzerine yazii yazmak soru.cozmek daha evvel dediğim.gibi fotokopi maliyetinden dolayı bu ürün aldım.. hocam kurulumu yaptım ama PDF de işaretleme yapamıyorum isaretlemiyor PDF i yada PDF i karalayamiyorum ..ne yapmam lazım beni bilgilendirebilir mısınızXppen ya da gaomon S620 alabilirsiniz, Android desteği de bulunuyor bu modellerde.
Hocam merhaba sizi dinleyerek gaomon aldım ürün Amazon'dan aldığım için yeni geldi elime. Sabahtan beri YouTube'lara bakıyorum naisl. Kullanacagim. Diye. Simdi benim bu ürün almamda amacım Adobe PDF üzerine yazii yazmak soru. Cozmek daha evvel dediğim. Gibi fotokopi maliyetinden dolayı bu ürün aldım. Hocam kurulumu yaptım ama PDF de işaretleme yapamıyorum isaretlemiyor PDF'i ya da PDF'i karalayamiyorum. Ne yapmam lazım beni bilgilendirebilir mısınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.